Kako podesiti graficku kartu

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.205
Ma ne kompjuter ja fabricki (mana ika 5-6 godina) i nisam imao nekih velikih zamerki ali vreme cini svoje pa eto dosao je red i na graficku karticu.
Jednostavno video sam da postoje i ova podesavanja pa posto nisam bio siguran red je i da pitam. Inace Quronjino saobstenje nevredi jer verovatno nije video moju konfiguraciju ja imam 32-bitni sistem (mogu da stavim i 8GB memorije ali neocitava vise od 3GB). Ipak probao sam sa povecanjima od po 5MHz i za jedno i za drugo (neznam sta su to artefakti ali nevidim nikakav problem) i radi OK, a onda sam dodao jos po 5MHz i tu bi se zadrzao, jer cini mi se da sada sve radi brze a menije to OK i nebih da preterujem, kao sto rece da u suprotnom nebude nekih velikih da kazem SRANJA!!!

Očigledno da ti nisi ni razumio što sam ti rekao:gl_wacko:. Nema veze, neću ponavljati.:assassin:

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Sto ja bi mu reko opet, mogu kad zapnem s ubedjivanje da izludim sagovornika... 64-bitni sistemi pruzaju divne mogucnosti, na zalost moze se desiti da drajveri za neke uredjaje budu nekompaktibilni, pa cak i osnovni, recimo za zvuk, kamere itd. S druge stane, veliki problemi bez obzira na sistem dolaze zbog neoptimizovanosti istog, instaliravanja svega i svacega i opsteg nerazumevanja korisnika. Vecina startup programa, koja se dize sa sistemom(restartom racunara), potpuno je nepotrebna. Negde sam bese vido, covek u Task Manageru ima 60 i nesto procesa i uopste ga ne zanima. A drugi pak ima nonstop aktiviran pomenuti manager dole u baru i non-stop samo kiluje one procese. Hteo sam reci ljudi bas i nemaju neko predznanje o racunarima, pa dolaze u situaciju da sa danasnjim masinama koje su nekad bile pojam, ne znaju da rade...
...konkretno u njegovom slucaju moze se napraviti jos neka particija na disku, ako je vec nema, pa da instalira, da ima dvojni sistem, ovog puta moze da doda taj 64-bitni, pa neka kupi tih 8GB rama, kad mu merak. U stvari i meni merak nego nemam pare, to cu na tamo da se omastim kad pocnu da ih bacaju preko levo ramece, ajd zdravo...

Natrag