Ipak da se vratimo na temu. "Kako otkriti vara li vas zena" je pitanje sa sumnjom u partnerkinu vernost. Verujem da oni koji su bezgranicno ulagali u svoju vezu i pritom nesebicno davali svoju ljubav, i tezili uvek da uvek vise daju no sto za uzvrat ocekuju da prime ljubav, nikada nece doci u sitauaciji da more sebe ovim mislima. Ako ste u ljubavi samo cekali da budete voljeni onda je vreme da preispitate svoj zivot i da li je vasa predstava o ljubavi ona prava. Pitajte se zapravo koliko ste uvezi ulagali u sebe a koliko u svog partnera, da li ste radije provodili vreme sa ortacima, na fudbalu, a pri tom niste imali vremena za svoju partnerku jer suvise radite, jako ste umorni i nemate vremena ni za pet minuta obicnog razgovora, pet minuta vaseg zajednickog vremena.Naravno da ce vas u ovakvoj situaciji pojesti svakodnevnica, i da ce nestati strasti prema partneru, to je ocekivano. Ono sto je najgore usvemu sto ogromna vecina takvih sto vole da svrljaju sa strane, je sto ocekuju kuci sveticu, majku,prijatelja, sestru. Ne daj boze da mu je zena neka sa mrljom, a da ne pricamo o tome da je zena ta koja svrlja.Takvi su najveci licemeri, i ljudske bede, ciji ce zivot proci u lazi, samog sebe, pa i drugih.Takvi treba da se pitaju da li ih zena vara, a ja cu da im kazem da ih sigurno vara, ili ako do sad nije hoce, ili bar o tom masta.No to svi manje vise znamo hoce li mi samo reci neko sta cemo sa brakom, kakve modele ponasanja dajemo nasoj deci, kako da ih vaspitavamo, decu naravno pripremamo za zivot i za njihove buduce veze. Cini li se to samo meni ili brak ko institucija izumire, kuda to ide ovaj svet i ima li ovome kraja. Da li se ljudi plasite tog kraja?????