Kako on formira mišljenje o njoj

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kako on formira mišljenje o njoj

Ispravno ili pogrešno, momci odmah formiraju mišljenja o vama na osnovu nekih vrlo neočekivanih kriterijuma. Predstavljamo četiri naizgled nebitnih stvari koje njemu govore mnogo više nego što vi misite.


2n8v2p3.jpg


Kada vas dečko upozna, on zna da se ponašate najbolje što možete i da će to trajati neko vreme, tako da traži izvesne karakteristike koje mu daju uvid u to kakve ste kada se opustite i "spustite gard".

1. Prijatelji

Možete da se „razbijete“ pokušavajući da izgledate najbolje što možete – seksi odeća, širok osmeh, duhovitost - ali ne možete to isto da uradite sa svojim prijateljima. Momcima je ovo poznato, pa ako ste izašli sa društvom, muškarci na njih gledaju kao na pokazatelje svih vaših ličnih osobina – uključujući i one koje nisu baš sjajne.

„Upoznao sam u kafiću devojku koja mi se učinila slatkom. Popričali smo, i ona me je pozvala da sednem sa njenim prijateljima,“ kaže Stanko (26). „U roku od 10 minuta, shvatio sam da su sve tračare i da drame oko svega i pobegao sam.“ Ako vam društvo ne pomaže u osvajanju dečka, bolje nađite vaš kutak da biste bili sami.

2. Smeh

Momci su ponosni na sebe kada su duhoviti i zabavljaju druge, pa traže devojke koje cene njihov smisao za humor. Ipak, postoji i nešto što bi bilo previše smejanja.

„Izašao sam na piće sa jednom devojkom koja se smejala svemu što sam rekao, čak i kada nije bilo smešno,“, kaže Aleksandar (27). „To mi je toliko išlo na živce da sam izmislio izgovor da bih otišao ranije.“

3. Izbor pića

Nije važno da li ste izabrale vino, pivo ili koktel. Ono što je važno jeste da imate vrlo određen razlog zašto ste izabrale baš to piće... a to što želite da se baš napijete se ne računa.

„Jedne noći sam upoznao devojku koja je stvarno volela pivo,“ kaže Dragan (32). „Kada je objasnila zašto više voli svetlo od tamnog piva, zaljubio sam se.“ To što ste sposobne da odbranite svoj izbor pokazuje mu da ste dovoljno mudre da znate šta vam se dopada.

4. Mobilni telefon

U toku je sjajan razgovor sa momkom a vama stiže poruka. Vaša reakcija – da li ćete ignorisati telefon ili odgovoriti i ostaviti ga na stolu da vam bude pri ruci – govori dečku kako ćete se ponašati prema njemu u budućnosti.

„Našao sam se sa devojkom u kafiću i u roku od 15 minuta zazvonio joj je telefon“, kaže Željko (36). „Ostavila je da se uključi govorna pošta, zbog čega sam se u tom trenutku osetio kao da sam joj na prvom mestu.“

B92
 
Učlanjen(a)
12.12.2010
Poruka
67
Nerado ovo pricam obzirom da imam vrlo visoko misljenje o damama, ali moram da primetim,

Nije važno da li ste izabrale vino, pivo ili koktel.

Vrlo je bitno kakvo pice izabira dama. Ako ona jeste dama, onda je od velikog znacaja sta ce odabrati.
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
zanimljivo...:thinking:
sad ću malo da pazim na te 4 stvarčice...:D
 
Natrag
Top