Pazi ovako,ja ti pricam o nekim stvarima iz mog iskustva.Znaci cista XP instalacija,posle toga odlazak na Microsoft sajt,cekiranje update,validacija,preuzimanje update .Ja u prvom I drugom azuriranju prihvatam I instaliram sve ponudjene update (oko 100 stavki)I posle toga samo opciono NET Framework.NET Framework je jako bitno uraditi na svez OS.Posle toga prihvatiti I update NET Framework koji obicno ponudi antivirus.Sva ostala azuriranja su opciona I zavise od trenutno instaliranih aplikacija na kompu.
Kako meni samo azuriranje vremenski traje duze nego cela XP instalacija, zbog toga sam hteo da uradim neku silent instalaciju update ali to nije dalo neke rezultate sto sam I napisao u prethodnim postovima.Sem toga,sa takvim silent azuriranjem (barem moj XP)vise ne prolazi validaciju na Microsoft sajtu,tako da sam od ovoga odustao I radim standardni update.
Inace modifikovani ("nabudzani") XP moze biti,ako sve prodje kako treba kao original,nikako bolji,a moze biti i losiji.Po meni,greota je modifikovati "nedirani" XP koji prolazi Microsoft validaciju