- Učlanjen(a)
- 22.08.2014
- Poruka
- 20
Kako namestiti da se monitor ne gasi u windows 10 .Gasi mi se nakon 5 minuta, hocu da se uopste ne gasi da ostane uvek na Radna površina .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako namestiti da se monitor ne gasi u windows 10 .Gasi mi se nakon 5 minuta, hocu da se uopste ne gasi da ostane uvek na Radna površina .....
Hvalati jolemisa na detaljno objasnjenje i ja sam tu cackao ali nisambas sve probao.Nadam se da cu sad rjesiti probljem...
Nema na cemu,samo dobro pogledaj ispod te dve komande postoji strelica,koja ce otvoriti jos jedan prozor sa komandama i isto na strelicu,u padajuci meni na kraju dole nalazi se komanda "Never".Na sva tri mesta namesti tako i bice sve u redu.Hvalati jolemisa na detaljno objasnjenje i ja sam tu cackao ali nisambas sve probao.Nadam se da cu sad rjesiti probljem...
I obojici vam ime GoranJedan 123goran je moj a goran0000000 je na moj burazer.Mislim da nema nista loso sta smo zajedno na ovog foruma, nista loso nisam napisao i niko nisam uvredio