Kako kišni dan pretvoriti u sunčan...

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Dakle, sipi kišica... I sivo je... I tmurno... Ne volim kišu, realno ne volim ni sneg ni bilo koju padavinu... Mrzim hladnoću... Ali, moja kućica je uvek sunčana, svetla i vesela... Ne ono razdragano nego prijatno, ušuškano...
Kako napravati malu oazu u sred kišnog dana?
Skuvam veliku ali baš veliku šolju kafe, umotam se u ćebe na mede i čitam knjigu. Ili se moji momci (sin i muž, sram vas bilo) kao kučići skupimo jedno uz drugo i gledamo omiljeni film (gledamo tri jer svako ima svoj omiljeni)... Ili ako dete nije tu... (to je za drugu temu)

Kako vi pretvarate kišni dan u sunčan?

Molim vas nemojte mi samo reći da spavate! Taj odgovor ne priznajem!

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Izvalim se u polulezeci stav na krevet, pozovem macku, uzmem bass i onda sviram dok mi macka prede uz telo [moja macka obozava da slusa dok sviram] ... Kad opet ogreje sunce tada vec imam problem ... Toliko mi se spava da na oci ne vidim. I uvek je tako .... Retko kad kuvam kafu, dodatno me ubija jer sam vec depresivan zbog kise ....

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
1.Sesti za personalni kompjuter
2.Startovati Windows
3.Startovati MyFreeWeather
4.Promeniti lokaciju ,umesto Beograda staviti Niamey
5.Gledati u sunce dok vas oči ne zabole a onda pogledati kroz prozor i voleti kišu.

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ne želim da ga pretvaram u sunčani dan, volim kišu. Eh, da mi je danas dobre kiše. Najavili su 39 stepeni.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Dakle, sipi kišica... I sivo je... I tmurno... Ne volim kišu, realno ne volim ni sneg ni bilo koju padavinu... Mrzim hladnoću... Ali, moja kućica je uvek sunčana, svetla i vesela... Ne ono razdragano nego prijatno, ušuškano...
Kako napravati malu oazu u sred kišnog dana?
Skuvam veliku ali baš veliku šolju kafe, umotam se u ćebe na mede i čitam knjigu. Ili se moji momci (sin i muž, sram vas bilo) kao kučići skupimo jedno uz drugo i gledamo omiljeni film (gledamo tri jer svako ima svoj omiljeni)... Ili ako dete nije tu... (to je za drugu temu)

Kako vi pretvarate kišni dan u sunčan?

Molim vas nemojte mi samo reći da spavate! Taj odgovor ne priznajem!
Uzmem mitraljez i kokam sve zivo i toliko se zabavim.Salim se naravno ja igram igrice.

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Uff, pa ja volim kišu, ja ta dan ne bih pretvarao ako ne moram.... Čak bih i šetao po kiši, ako je u letnjem-jesenjem-prolećnom vremenu, ali je ok odgledati film sa svojom voljenom, uz nes kafu(hladnu-toplu kako ko voli), i tako po ceo dan, naravno ako nas ponesu emocije:roll:....

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ja ponekad pustim ovu muziku

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3-ZMU5AgKSM]YouTube - Silent Hill: Homecoming - One More Soul To The Call[/ame]

Natrag