Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Kako izabrati cipele: Poslušajte savete Manola Blanika

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Kako izabrati cipele: Poslušajte savete Manola Blanika

Blic žena

Ako ste i vi od onih dama koje čeznu da budu Pepeljuge, prvo odaberite cipele u kojima ćete se osećati kao da je ceo svet pod vašim nogama, a onda i naučite kako da zapaženo prošetate u njima, savetuje Kamila Morton u „Laguninoj“ knjizi „Kako da hodate na visokim potpeticama“. Zato, ukoliko ste obavile pedikir, manikir i planirate da se uputite ka omiljenoj prodavnici cipela, otkrivamo vam nekoliko tajni čuvenog dizajnera obuće Manola Blanika, koje je Kamila Morton zabeležila.Visina potpetice treba da zavisi od toga koliko se opasno osećate. Visoko, visoko, visoko, još više - savetuje dizajner Manolo Blanik


LJUBAV NA PRVI POGLED
Dobra cipela treba da odabere vas. Ne povodite se za modom − pratite sebe, vi morate stajati uspravno i ponosno. Uvek uzmite ono što prvo izaberete, pratite svoj osećaj jer tako kaže vaša duša. Morate odabrati nešto u čemu ćete se osećati smelije i izgledati uzbudljivije.

PRATITE SVOJ STIL

Ne dajte da vam moda odvuče pažnju. U tom slučaju morale biste menjati garderobu na svaka četiri meseca, a to nema smisla, zar ne? Budite jedinstveni, pratite trendove, proučite različite stilove, ali ne ugledajte se na druge, ako to nije u skladu sa vama.AH TE VRATOLOMNE POTPETICE…
Potpetica mora biti visoka. Probajte, videćete da je preobražaj trenutan. To je potpuni prevrat. Visina potpetice treba da zavisi od toga koliko se opasno osećate. Visoko, visoko, visoko, još više − kažem ja. Kada imate cipele sa visokim štiklama, ne morate brinuti o tome da li izgledate otmeno. Za mene bi savršena cipela bila lakovana salonka u špansko crvenoj boji. Opasna i izazovna.


Cipele za kojima čezne svaka žena
Manolo Blanik je svetac zaštitnik salonki, omiljen među najvažnijim ženama iz sveta mode, počev od Ane Vintur iz američkog „Voga“, preko Keri Bredšo, čiji lik tumači Sara Džesika Parker u seriji i filmu „Seks i grad“, Nikol Kidman, Palome Pikaso, sve do svake žene sa stilom koju možete zamisliti, a koja je u poslednje tri decenije obula cipele. Međutim, ako zaista želite da saznate više o Manolu Blaniku, obavezno probajte cipele koje je dizajnirao.


ŠARM NESIGURNOSTI

Treba da izujete cipele koje vas onesposobljavaju, ali isto tako ne smatram da morate savršeno hodati na visokim potpeticama. Nesiguran hod može izgledati ljupko jer ističe vašu jedinstvenost. Ne smete biti izgledati kao sa trake, morate biti ličnost.


KOFER PUN CIPELA
Na put ponesite samo dve crne haljine i kofer pun cipela. Tako ćete biti spremne za svaku priliku.
 
Top