Kako iskoristiti kompletnu RAM Memoriju?

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.201
Znači posle toga mi se brišu svi podaci?
Gledao sam na Youtube-u ljudi su skinuli ovo windows is not genuine iako nisu imali trial verziju..

Neeeeeeee, ovaj prvi ti samo vraća Windows na POČETNO AKTIVACIJSKO STANJE. Da bi ga aktivirao treba prvo ovo da odradiš. Nikakvi se podaci ne brišu. Umjesto što piše windows is not genuine pisaće da je trial verzija i da ističe za 30 dana, tada pokrećeš DAZ Loader koji će ga aktivirati trajno.

Učlanjen(a)
18.09.2014
Poruka
111
Evo uradio sam to i dalje imam isti problem isto mi izlazi kao i pre u onom windows loader-u... A kada idem na regenerate system i sve to se restartuje i dalje mi tamo u ugliću piše Windows is not genuine, umesto trial version, kao da nešto nije dobro u tom vraćanju na početno stanje.. Prvo mi izađe onaj windows klasičan desktop a onda mi se vrati na onaj na koji mi je bio pre te operacije dakle onaj koji sam imao pre nego što sam vraćao sistem na početno stanje.. Nešto tu nije u redu..

Nešto na mom kompu izgleda da nije okej..

Nemam ovaj product key za aktivaciju Windowsa mislim da je to glavni problem..

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
18.09.2014
Poruka
111
Teško.. Gledao sam i tutorijal i sve, dakle instaliram samo taj MBR Regenerator i onda desni klik run as administrator i onda na start regeneration system, zar ne?
http://postimg.org/image/ksoifw1kx/

Sad sam se setio da sam izbrisao onaj slui.exe iz System 32 foldera.. On je ključan u toj aktivaciji pa je verovatno u tome problem.. Kako sad da ga vratim, probao sam preko nekog programa koji vraća obrisane fajlove ali preko toga nije hteo.. A preko onih programa koji instaliraju .dll .exe fajlove sam pokušao ali to se sve uglavnom plaća..

EDIT: Pronašao sam ga ali ne leži problem u tome, stvarno ne znam šta je više..
Em ne mogu da namestim RAM memoriju em ni ovo da imam legalan Windows..

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Sad sam se setio da sam izbrisao onaj slui.exe iz System 32 foldera.. On je ključan u toj aktivaciji pa je verovatno u tome problem.. Kako sad da ga vratim, probao sam preko nekog programa koji vraća obrisane fajlove ali preko toga nije hteo.. A preko onih programa koji instaliraju .dll .exe fajlove sam pokušao ali to se sve uglavnom plaća..

EDIT: Pronašao sam ga ali ne leži problem u tome, stvarno ne znam šta je više..
Em ne mogu da namestim RAM memoriju em ni ovo da imam legalan Windows..
Ostavi zasad RAM i da aktiviramo Win..jesi li skinuo Loader za koji sam ti postavio link.Ako si ga skinuo,iskljuci AV i programe koji pomazu AV,kao sto je Malwarebytes Anti-Malware,ako ga imas.Znaci veoma je bitno da nemas nista od AV-snih programa aktivno.Nadji taj Loader otvori ga i pokreni ga dvoklikom,ili desnim klikom,pa na Run Administrator.Otvorice ti se prozor gde ces imati komandu Activate.sacekaj da ona zelena traka zavrsi,kad ona zvrsi idi na Exit.Posle toga restartuj komp.kada restartujes komp i kada se podigne sistem,udji u ikonicu Mu Computer i kada se otvori taj prozor,idi desni klik na prazno mesto u tom okviru,pa na propertsi, zatim malo sacekaj,primetices da ce onaj klizac sa strane malo da se smanji.Povuci klizac go kraja dole i trebalo bi da stoji plavi cetvrtasti znak u kome pise Geniune,a sa leve strane pise da je Win. aktivan.

Učlanjen(a)
18.09.2014
Poruka
111
Sve sam poisključivao i uradio kako si rekao, i dalje mi u toku tog zelenog dok učitava, nešto prekine, dakle isto kao i pre, ima gore slika okačio sam.. Jedino da probam da opet vratim sistem u početno stanje, nema mi druge.. I nemam tu opciju activate, već install...

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Pa uradi uninstal posto si vise puta probao sa aktivacijom,mozda ti zato i neda.Uradi uninstal,restartuj komp,pa ponovo uradi aktivaciju i restart.

Natrag