Kako instalirati xp preko mreze?

Član
Učlanjen(a)
17.09.2011
Poruka
16
Pozdrav svima... Imam laptop notebook i nedavno mu je pao sistem i zelim ga reinstalirati cd rom nema preko usb sam probao ne moze tako da mi jedina opcija ostajde da reinstaliram preko mreze ako je to moguce<br>hvala unapred

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
il nisi dobro podesio da ti flash bude butabilan il ti sistem ne valja, jedno od to dvoje mora biti

Član
Učlanjen(a)
17.09.2011
Poruka
16
Radio sam sve kao po tutorialu koji je boki pravio ali ja sam cuo da moze preko mreze kao da se poveze sa drugim racunarom pa da preko njegovog cd roma se reinstalira dali je to moguce?

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.440
Da, moguće je ako ti dozvoli i da šifre za windows; Zašto ne kažeš da te zanima hack komp-a i dobićeš jasan i precizan odgovor???

Član
Učlanjen(a)
17.09.2011
Poruka
16
Da, moguće je ako ti dozvoli i da šifre za windows; Zašto ne kažeš da te zanima hack komp-a i dobićeš jasan i precizan odgovor???
Nisi ti rezumeo sta ja prciam ovo nema veze sa hackom a i da me zanima hack ne bih to pitanje postavljao ovdje prema tome takvi tvoji komentari su suvisni ako znas da pomognes napisi ako ne znas ne moj se praviti pametan.....

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
Nemoguće je direktno pristupiti hdd ili CD uređaju na host kompjuteru,
sa laptopa na kojem nemaš operativni sistem.
Možeš li startovati bilo koji operativni sistem sa usb fleša na laptopu? Recimo live ubuntu ili slično?
Ako možeš - pokušaj da napraviš instalacioni xp na usb fleš pomoću SARDU alata.
Prethodno formatiraj usb fleš tako da mu fajl sistem bude fat32. Najbolje je da to uradiš preko "HP USB storage format tools." (Ako koristiš W7 moraćeš da ga startuješ kao administrator)

Natrag