Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Kako horoskopski znaci preteruju?

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Kako horoskopski znaci preteruju?

Kakve su vam misli, da li ste "drama-queen"...kako reagujete kad se naljutite ili vas izbace iz takta? Da vidimo koji znak je najteatralniji!


Da li vam prekipi kad se naljutite?

Ovan
Generalno stloženi, smireni i donekle propračunati Ovan, predstavlja jedan veoma stabilan znak, koji je uglavnom umeren. Često može da pretera u ambicijama i radu, sve dok svoje ambicije ne ostvari. Nekada može imati poprilicno ekstremne ideje, pa nije iznenađenje ukoliko izmisli neki čudan način za zabavu. Ukoliko postane sumnjicav prema emotivnom partneru ume da pretera sa kontrolom, ali i ljubomorom.

Bik
Bik će retko preterivati osim u odbrani svojih misljenja i stavova. Zbog te osobine ovaj znak uglavnom prati epitet „tvrdoglavog“. I to je zaista tako. Biku se jako teško nešto može dokazati, ako je on uveren u to. Preterivanje u nespremnosti za pravljenje kompromisa u poslu, ali i odnosima sa prijateljima i porodicom, nije retkost. Hirove uglavnom nece imati, ukoliko nema previše slobodnog vremena.

Blizanci
Znak koji često preteruje u svemu. Menjanje mišljenja kod Blizanaca nije retkost, ali i nagle promene interesovanja. Neretko Blizanci mogu delovati u više svera i stalno pronalaziti neke nove oblasti u kojima bi da deluju, ali im gotovo ništa ili jako malo toga može doržati pažnju u dužem periodu. Nesigurnost na polju ljubavi može dovesti do ogromnih ljubomornih ispada, čak i kada nema većeg osnova za sumnju.

Rak
Rak često može delovati, ali i zaista biti „bez mere“. Oni mogu raditi danima bez odmora, ali mogu i sedeti kući danima, ne raditi ništa i sazaljevati sami sebe. Skloni krajnostima Rakovi često preteruju. Hirovi neće biti iznenađenje za njih, posebno kada je u pitanju praćenje modnih trendova i inovacija. U ljubavi mogu preterati u želji za provođenjem vremena sa partnerom i biti maksimalni opsesivci.

Lav
Staloženi Lavovi ipak vole da preteruju. Oni uglavnom preteruju kada je uživanje u pitanju. Vole provod, vole zabavu i svemu tome slicno. Ukoliko osete da u nečemu uživaju mogu uraditi mnogo toga da sebi uživanje i priušte. Oni mogu preterati u radu, ukoliko im on donosi ogroman profit, ali istovremeno neće zapostaviti zabavu, pa će preterati u iznurivanju organizma. Mogu biti izuzetno navalentni pri udvaranju.

Devica
Devica će svakako preterati u ljubavi prema sebi, divljenju sebi, ali i želji da joj se ostali dive. Često će Vas pitati za mišljenje, o svojoj garderobi, šminki, frizuri, ali i liniji. Da ne bude zabune, muške Device mogu biti jednako ili čak više zaljubljene u sebe od ženskih. U ljubavi će želeti promene i preterivati u njima. Stalno će zahtevati romantiku, a njen partner će morati sve to da obezbedi kako god ume i zna.

Vaga
Uglavnom umerena Vaga je znak koji ceo život traga za sredinom, balansira i samim tim retko ide u krajnost. Ipak, i njoj se ponekada podkrade neka krajnost. One znaju da preteraju u svojoj viziji života pa čak i da žive u svom svetu koje su same za sebe stvorile. Rasprava o onome u šta one lično veruju može da bude poprilično uznemirujuća, jer one ne žele da im iko ruši iluzije, pa čak iako ste im jako dragi.

Škorpija
One mogu da preteraju u traženju nepravde, pa čak i tamo gde je nema. Njoj je istina i pravda veoma bitna, i preteraće u borbi za ideale. Takođe, emocije su joj veoma bitne, pa će preterati u želji da ih očuva, čak i u situaciji kada je jasno da emotivna veza nezadrživo ide ka svom kraju. Škorpija je preterano osvetoljubiva, posebno ako je emotivno povređena. Često može da pretera u broju promenjenih partnera.

Strelac
Strelčevi svakako ništa neće naučiti iz sopstvenih grešaka, pa će preterivati u uzaludnim pokušajima da nešto urade onako kako oni smatraju da treba, iako to nikada neće uspeti. Oni mogu preterani sa sujetom, ali će svakako izabrati sasvim pogrešan momenat da budu iskreni. Često će preterati u nedisciplini, posebno kada se osete omalovaženim. Takođe, preteraće u uzaludnom trošenju svoje energije.

Jarac
Jarčevi će preterati u kritici drugih. Oni uvek najbolje znaju šta je ko pogrešio, a pri tome neće praviti analizu svojih postupaka. Oni jako dobro znaju da daju savete, čak iako ih niko ne traži, pa se nemojte čuditi ako neki Jarac počne da Vam konstantno „soli pamet“. Preteraće u tvrdoglavosti, čak i kada vidi da greši. U ljubavi će biti umeren, sve dok ne posumnja da ga varate, a tada može početi da Vas proganja.

Vodolija
Vodolija je definitivno najumereniji od svih horoskopskih znakova. Blaga ličnost Vodolije može jedino preterati u emocijama i emotivnu povezanost staviće ispred svega. Ukoliko je u emotivnoj vezi koja je ispunjava, ona može preterano želeti da provodi vreme sa partnerom, pa samim tim zapostaviti svoje druge obaveze u drugim sverama života. Ona je preterani fanatik u verovanju u svoje lične ideje.

Ribe
Ribe često mogu preterati u depresiji. Čak i kada nisu depresivne one mogu delovati tužno, nesrećno, nezadovoljno i neutešno, iz sopstvene potrebe da ih drugi tako dožive. Ona može preterati u lenjosti, ukoliko to poželi, ali preterati i u radu, ukoliko se oseti važnom i bitnom. Često svet mogu videti kao surovo i okrutno mesto, pa će njihovom partneru biti potrebno mnogo truda da ih ubedi u suprotno.

(Vesti Online)
 
Top