kako da znam da li imam sanse kod nje?

Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
98
mozda ce nekom ovo biti smijesno, ali me zanimaju tudja misljenja o ovom mom problemu... naime, zaljubio sam se u jednu curu, ali nisam siguran da li imam sanse kod nje... skoro svaki dan se vidimo onako u prolazu, uvijek pozdravimo jedno drugo sa srdacnim osmijehom (bar mi se cini da je i njen osmijeh srdacan), na fb-u se duuugo dopisujemo i sad ne znam da li me ona gleda samo kao prijatelja ili mozda nesto vise... nekoliko puta mi se ucinilo da se i ja njoj svidjam pa sam joj jednom poslao pusu, ali nista nije odgovorila... i sad nemam pojma na cemu sam... :vorred:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
moraces da pokusas ''uzivo''...
pozovi je na pice,izlazak....
ako pristane...to je jedan bitan korak napred...
ako ne pristane...znaces na cemu si...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Prvi korak ste napravili i ti i ona..pogled..osmeh..pozdrav..sad sledi nastavak..a to je tvoj prilaz.
Pisi joj na FB..da bi voleo da prosetas sa njom..da popijete po pice..popricate.. onda ces vec znati sta ti je sledeci korak..:)
Javi da li si pisao i sta ti je odgovorila..a onda cemo dalje razraditi strategiju osvajanja..yes3

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Od dopisivanja i smešaka u prolazu nemaš ništa, već pređu u "ofanzivu" dok to ne uradi neko drugi! A onda će ti samo i ostati ti smešci u prolazu i velika gorčina što nisi ništa pokušao. Ako pokušaš i opet ništa ne uradiš-bar si miran, uradio si sve što je bilo do tebe, jer ljubav nije jednostavna... Nemoj dozvoliti da se posle kaješ, i budeš besan na sebe, jer se iz toga rađa nemoć...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Znaces samo onda kad je budes pitao da izadjete...Njen odgovor ce ti sve reci......

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Da budem iskrena, po onome što si napisao, pretpostavljam da joj se sviđaš. Znaš, nisu sve devojke iste...Neke ti odmah daju do znanja nekim gestom ili ti i direktno kažu da li im se sviđaš ...Dok opet one druge, čekaju tvoju inicijativu...Mislim da je devojka u koju si se ti zaljubio upravo ova druga vrsta koju sam ti opisala.
To što si joj poslao ''pusu'', a ona ti nije uzvratila, verovatno je bila iznenađena, nije očekivala...Znaš dešava se i meni ''matorioj'', da ponekad ne odreagujem na pravi način, a kamoli nekoj mlađoj...
U svakom slučaju, napred, nemaš šta da izgubiš. Dok ne pokušaš ne možeš znati, da li je njen osmeh bio pravi ili lažni..Mada iskreno mislim da je bio pravi osmeh...

Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
98
joj, ljudi hvala vam... :) dok citam sta ste pisali sve vise kontam da imam sanse kod nje i da u sustini samo trebam uciniti taj prvi korak, ali uvijek ima ono "ali" odnosno nesto sto me kopka iznutra... ali kao sto je Rekontra rekao: ako ne pokusam - ostace mi na kraju samo gorcina, a ako pokusam - u najgorem slucaju cu znati na cemu sam... hvala vam jos jednom :) ako imate jos kakve ideje, slobodno ih napisite iako u sustini mislim da znam sta mi je ciniti... ;)

Natrag