Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Kako da začinite svoj izgled?

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Kako da začinite svoj izgled?

Svakome od nas naiđe period kada želi nešto da uradi sa svojim izgledom. Ukoliko se plašite drastičnijih promena, pročitajte kako da suptilnim izmenama poboljšate svoj izgled...

1.jpg

Sjaj za usta – Jedan od najboljih načina da osvežite svoj izgled jeste nova boja sjaja za usne. Stavite karmin koji inače nosite, a preko njega nanesite sjaj za usta. Promena će odmah biti vidljiva, ali tako da ne odstupite od svog stila.

Vintiž kapica - Preslatke, starinske kapice za glavu uneće dah otmenosti u vaš izgled.

Kristali za lice - Želite li da sijate? Onda nabavite kristale, koje možete zalepiti između očiju i izgledati zanosno.

Veštačke trepavice - Kada idete na neki poseban događaj, svoje oči obradujte novim trepavicama. Sigurni smo da će pogled koji budete nekome uputili biti značajan.

Iscrtani nokti - Šljokice, šarene boje, šta god vam padne na pamet danas je moguće uraditi. Bilo da su vaši nokti prirodni ili ne, uvek ih možete ojačati gelom i praviti od njih umetničko delo.

Nove cipele - Stiže proleće, a nove kolekcije u buticima obiluju vedrim i šarenim bojama. Nabavite neke elegantne, a ujedno i šik cipele koje će privlačiti pažnju.

Pramenovi u boji - Potpuni hit u svetu. Svoje pramenove već su obojile Niki Minaž, Keti Peri, a treutno ih fura i Kristina Agilera. Plavušama jako lepo stoji pristaju rozikasti krajevi.

Izvor: B92/Super žena
 
Top