Gle cropape, sva ponudjena resenja su u stvari delimicna i trenutno u domacoj radinosti ne moze da stoprocentno doradis problematicni film. Verovatno bi uz mnogo muke moglo da se ekstraktuju sve slike i da se oderedjenim programom ta bela boja kuneskih slova popuni bojom iz okruzenja, ali je ovo dug i nezahvalan proces. Sem naravno u slucaju da si forenzicar i placaju te za ovo. Moja je preporuka da se strpis dok negde ne skines cist materijal, a za to vreme gledaj druge filmove da ne gubis vreme.
Ajde posto vidim da si dobar sa tim prevodima, moze li meni da skines prevod za ovaj film.
178 MB Britki snimak, ancestora krvavog sporta.
Kod:
[URL="http://dl2.moviemp4.net/Hollywood%20Movies/Kickboxer-Vengeance-(2016)/Kickboxer_Vengeance_2016_HDRip_High.mp4"]Kickboxer-Vengeance-(2016) full 178MB rezervni link[/URL]
Da ne otvaram novu temu. Film je olicenje stare garde bijenja, te nosi dusu krvavog spota starih dana. Znaci evo ga demo gore pa ti vidi za prevod ako moze, ...a neko od ostalih ce kad se ukaze prilika da ti nabaci ceo link sa tvojim filmom.... makaki ima dobijes celu arhivu naucnofantasticnih filmova, samo da pristignu ostali sa godisnjeg odmora.
Ajde, pozuri sa prevod da ne cekam mnogo ...gorim.