Kako da ubacim kontakt podatke na svoj sajt

Član
Učlanjen(a)
05.09.2010
Poruka
163
Pozdrav drugari. Imam svoju stranicu na internetu gde nudim svoje zanatske usluge. Interesuje me video sam na par sajta kontakt informacije na vrhu i jako mi se dopalo da li moze neko da mi kaze gde mogu html kod da nabavim da ubacim isto tako. Evo na slici ispod sam obelezio tacno sta mi se svidelo. Unapred hvala!!!

16831080_1630675380572422_8998754612413291291_n.jpg
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Pretpostavljam da su ovo meniji ili kucice za stikliranje, opet se ne vidi dobro.
Zaboravio si da navedes kako se edituje cela stranica iza kulisa, da li ti uploadujes celu stranicu, da li uploadujes samo kod ili se stranica pravi sa alatima na samom serveru.

Postoje naime kodovi koji se ucitaju za animirane delove koji se postave na stranici sa obaveznim kordinatama kao i linkovima koje vuku sa sobom.
Znaci u obicnom textualnom ili cak namenskom programu se edituje cela stranica i sad zavisno od editora pastujes(copy paste) tekst unutra ili samo prevuces prozore i definises ih.

Sad kad premotavamo film unazad, ti najbolje znas kako si prvi put napravio stranicu na tom serveru, e sad to isto napravi sa izmenama(kodovima sa menije) i to je to.
Narmalno kodove za te animirane dugmice pronadjes u gugle, a ako ti ne uspe javi se opet da ih nadje neko od clanova.
 
Član
Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
38
To što si ti označio crvenom bojom je običan HTML kod koji možeš lako dodati na stranicu.
Za same ikonice imaš dosta fontova, ali verovatno jedan od najpopularnijih je Font Awesome.
Da bi dodao ikonicu, prvo je potrebno na skineš Font Awesome i ugradiš ga na svoju stranicu, zatim ikonice dodaješ jednostavno. Npr. da bi dodao ikonicu mobilnog telefona ispred broja treba da staviš sledeći kod:
<i class="fa fa-mobile" aria-hidden="true"></i>

Sve ikonice koje podržava Font Awesome možeš pogledati ovde: http://fontawesome.io/icons/ i tu možeš malo istražiti kako se koristi. Ako zatreba pomoć, slobodno pitaj. ;)
 
Top