Kako da skinem igrice sa neta

Član
Učlanjen(a)
17.05.2010
Poruka
1
Cao !
Znam da sam teski pocetnik, pa molim za pomoc.
Kako da skinem igrice sa neta?
Korak po korak ako nije problem.
Unapred hvala.

Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
Cao !
Znam da sam teski pocetnik, pa molim za pomoc.
Kako da skinem igrice sa neta?
Korak po korak ako nije problem.
Unapred hvala.

Postoji dva nacina da se nesto skine

1:Mozes da skidas nesto preko linka Kad vidis link prekopiras ga i ubacis gore gde se kucaju linkovi i kliknes na free download ili regual download a mozes i da uzmes premium
2:Mozes skidati igrice preko torrent meni se to vise svidja.skini utorrent sa xxxxxxEvo nekih sajtova za torrent:www.xxxxx.org,www.xxxxx.org,
www.xxxxxxx.Na Download music, movies, games, software! The Pirate Bay - The world's most resilient BitTorrent site mozes da ukucas ime igrice i pritisnes shere
a mozes i da ides u top pa na games-pc.Kad udjes u neki torrent kliknes na download torrent!!!:yea:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
20.05.2009
Poruka
56
Najbolji nacin da skidas Bilo sta sa neta je: prvo skines program Jdownloader sa ovog linka jDownloader - Download , onda ides na sajt Index :: xxxxxxx, i kad udes recimo na neku igricu videces nekih desetak linkova....obelezis te linkove i ubacis ih u program i pustis skidanje....to je to....

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Zar nije zabranjeno reklamiranje drugih sajtova? Odgovor mu je dala Ana_Ana. Lep tutorijal za pocetnike!!! Ne vidim cemu ova vasa objasnjenja :)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Postoji dva nacina da se nesto skine

1:Mozes da skidas nesto preko linka Kad vidis link prekopiras ga i ubacis gore gde se kucaju linkovi i kliknes na free download

ovo ti je ujedno najbrzi i najpotrebniji download igrica. ja ih tako pakujem vec mesecima unazad i jos me nikad nije izneverilo [sem ako si premium user, onda je jos brze, samo izaberes premium count]

Natrag