Kako da se brzo ugojim ?POMOZITE MI MOLIM VASS !!!

Učlanjen(a)
30.07.2013
Poruka
1
Cao svima, 95% ljudi trazi resenje kako da se rese kilograma ali ja trazim kako da se ugojim, imam 15 godina visoka sam 160 imam 41 kg, hocu da se ugojim ali me ne ide, jedem po ceo dan samo zvacem :D pogotovo uvece mogu da pojedem sve iz frizidera, molim vas pomozite mi, HVALA UNAPRED :):D
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Verovatno postoji neki problem. Trebalo bi ispitati zbog čega ne možeš da se ugojiš. Kad otkloniš uzrok, moći ćeš. Ispričaj to svom lekaru, pa će te uputiti šta dalje da radiš.
 
Učlanjen(a)
13.10.2013
Poruka
3
Za sve postoji resenje, samo je bitno da se nadje problem, da se vidi gde si gresila. Postoje oni koji se lakse, i oni koji se teze goje, samo treba imati pravilan pristup.
Napisi ukratko svoj trenutni plan ishrane pa da pokusam pomoci?
 
Učlanjen(a)
15.12.2013
Poruka
9
Problem je sto kada pocnes da se gojis onda je tesko stati. To je kao rollercoaster. Cim ti kilogrami pocnu nadolaziti, neces ni primetiti i ustaces jedan dan i videti da si se vec dovoljno ugojila. I onda krenes sa dijetama. Pa se ubijas od treniranja. A kilogrami samo dolaze, jer da bi uspesno smrsala moras da promenis sve navike oko jela i aktivnosti. Znaci, ako si se 6 meseci zderala i odmarala, posle 6 meseci mislis da ce biti lako ponovo trenirati i jesti malo? Mnogi su propali na tom putu i postali jos deblji jer tako drasticna izmena zahteva jak mentalni napor. A posto imas tek 15 godina ..... inace, mislim da za 160 cm 41 kg je idealno slatko. Zato, uzivaj u svojoj tankoj figuri a debljanje prepusti vremenu, jer ono ce doci ... samo se nadam da ces biti dovoljno jaka da vratis liniju na staro ... inace ces biti malo slatko prasence ;-)
 
Natrag
Top