![www.healsummitcroatia.com](https://www.healsummitcroatia.com/wp-content/uploads/2021/01/Heal-2-FB-Post-Day-1.png)
2. HEAL summit - Iscijelite čudesno
2. HEAL summit - Kongres sa stručnjacima iz područja iscjeljenja. Doznajte puno praktičnih savjeta, izravnih uputa, meditacija i novih perspektiva. Budite znatiželjni!
![www.healsummitcroatia.com](https://www.healsummitcroatia.com/wp-content/uploads/2020/12/cropped-cropped-younity-favicon2-32x32.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To je tvoje misljenje. IDM neuporediv za sve downloadere.Prednost JDownloader je to što je Open Source program.
To nema veze sa mojim ili bilo čijim mišljenjem. To je pitanje logike.To je tvoje misljenje.
Opet tvoja licna stvar.Zasto bih ja verovao tvom downloaderu,a radio sam nekada i s njim.I nije istina da se ne vidi da li je jos sta ponudjeno uz IDM.Ko zna on ce ga instalirati uvek kako treba,ko ne zna neka uci.To nema veze sa mojim ili bilo čijim mišljenjem. To je pitanje logike.
Uvek je prednost kada imaš uvid u suštinu nečega u odnosu na zatvoren sistem. Kod zatvorenih sistema (proizvoda) nikada ne znaš šta ti je još "ponuđeno" osim deklarisanog.
IDM mogu smatrati dobrim proizvodom, ali mu ne mogu verovati da radi samo to što je proizvođač naveo. Pogotovo ne u današnje vreme ...
Imam utisak da ne razumeš poentu open source-a.Opet tvoja licna stvar.Zasto bih ja verovao tvom downloaderu,a radio sam nekada i s njim.
Imam utisak da ne razumeš razliku između onoga što je deklarisano i onoga što nije deklarisano od strane proizvođača, tj. onoga što je nevidljivo za korisnika (i instalaciju).I nije istina da se ne vidi da li je jos sta ponudjeno uz IDM.
Ko zna on ce ga instalirati uvek kako treba,ko ne zna neka uci.
Los ti utisak.Opet tvoje misljenje.Imam utisak da ne razumeš poentu open source-a.
Imam utisak da ne razumeš razliku između onoga što je deklarisano i onoga što nije deklarisano od strane proizvođača, tj. onoga što je nevidljivo za korisnika (i instalaciju).