Član
- Učlanjen(a)
- 10.12.2009
- Poruka
- 15
znaci ovako...imam adsl u jednoj sobi i u tom modemu sam namestio zakljucavanje wirelesa wpa-psk inace u pitanju je modem HG552A1 da ne razvalicim do druge sobe(decije)kablove zelja mi je da sa wirelesom spojim internet tojest kad ukljucim deciji komp da hvata net iz moje sobe sa HG552A1...u decijem kompu imam TP LINK TL WV551G wireles mreznu karticu...u decijem kompu su instalirani svi neophodni drajveri(znaci proverio u device manageru)drajveri i sama wireles kartica uredno instalirana doduse skinuo sam sa neta drajvere za nju...odavde...TL-WN551G - Welcome to TP-LINK
i problem je sto dole kod sata ikona od...wireles network connection 2 pise not connected i crvenim x obelezena je
znaci trebaju mi detaljna podesavanja sta ...gde...i kako...da stikliram ili upisem...stvarno se ne snalazim
inace kad dovucem kabal iz sobe od modema i prikljucim imam bez problema net...
eto nadam se da sam uspeo fino da objasnim...strpljivo cekam pomoc...
i problem je sto dole kod sata ikona od...wireles network connection 2 pise not connected i crvenim x obelezena je
znaci trebaju mi detaljna podesavanja sta ...gde...i kako...da stikliram ili upisem...stvarno se ne snalazim
inace kad dovucem kabal iz sobe od modema i prikljucim imam bez problema net...
eto nadam se da sam uspeo fino da objasnim...strpljivo cekam pomoc...