Kako da ovo popravim?

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.326
Posaljes sliku i pitas kako da ovo popravim. To sa slike ce pokazat vecini korisnika. To i meni izbaci a windows normalno, bez problema radi. Trebao si napisati prvo kakav imas problem, kako se manifestuje na tvoj windows.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.955
Ako mu se sfc aktivira sam od sebe, ima dva izroka
- hardverski. Hard/ssd ima oštećenja. Odskenirati recimo Hdd Sentinelom. Pa ako ima malo oštećenja odraditi reparaciju recimo hdd regeneratorom. Ako ima previše - kupi novi i prebaci bitan sadržaj dok još može
- softverski. Sistem u haosu, gašenja na silu, nestanci struje, virusi ... sve to može dovesti do oštećenja fajl sistema
Rešenje je najpre provera na viruse (neko ko to stvarno zna), oporavak sistemskih fajlova, i u krajnejm slučaju mova instalacija sistema

Ako se ovaj problem javlja često ili uzastopce stalno, veće su šanse da je ili hard prek crkavanjem ili da treba nov sistem

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.326
Ako, ako ako....
ja ne vidim da je on napisao da se sam javlja...Kad vidim sta se sve instalira smuci mi se...

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.449
Posaljes sliku i pitas kako da ovo popravim. To sa slike ce pokazat vecini korisnika. To i meni izbaci a windows normalno, bez problema radi. Trebao si napisati prvo kakav imas problem, kako se manifestuje na tvoj windows.
Prilikom update_a, skine normalno, dođe do 35 -39% instalacije i dalje neće.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.326
Proguglaj, upisi windows update repair, windows update not working. Ima toga dosta na google. Dosta kvalitetnih linkova kako da popravis.

Natrag