Jes u pravu si,al se ja takodje secam da su bili odjedanput ukinuti,kad sam pre tri ili cetri meseca bio ,to je stajalo kao ukinuto...slucaj jednog tu sa foruma ili mozda nekok drugog sajta ,ne secam se tacno,ali ako zapnem verovatno bih nasao,..covek naime produzio bas zbog tog nocnog surfa,a surf ukinut dva meseca kasnije i on se jada na tom sajtu,ali nista ne pomaze u ugovoru stoji kako oni u svakom momentu mogu da promene ove dodatne pogodnosti,ali dodatne...pa bolje obrati paznju da to bude obavezno u tvom ugovoru...a gledaj sad nesto vazno...na kraju ugovora ,znaci zadnji mesec ,bar je tako bilo do sada ,dobijas ceo mesec maximalnom brzinom...znaci oni te kao caste dzabe max brzinom,da skidas sta hoces...ako skines i terabajt podataka ne naplacuje se...znaci to je tako bilo,ako nesto nije menjano....takodje jos nesto,sto trba da znas ,ako ne raskines ugovor sve se nastavlja kao da se nista nije desilo,znaci ti i dalje ako placas racune na kraju meseca ,sve ide po istim kriterijumima ,potpisanim prethodnim ugovorom....e sad ti ovo mozes upotrebiti sa takticke odnosno strateske pozicije....evo kako...ti nastavis to tako kako je i prvom prilikom kad dobijes e-mail sa porukom kako ce ti recimo za 50 posto smanjiti cenu sledeceg ugovora,odes i potpises novi ugovor,a ako neces recimo i to tako nastavi onda su oni na zeravici jer ti u svakom momentu moze da podneses zahtev za prekid interneta,posto si ispunio kvotu prethodnog ugovora...eto to bi bilo to...mozda neke stavke koje sam naveo i nisu bas precizne jer se ovo cesto menja,ali je naj vaznije ,znaci gledati sta se potpisuje...pozz..