Član
- Učlanjen(a)
- 19.04.2009
- Poruka
- 413
Kreirao sam(osposobio)instalaciju Windows Mail-a na Win 7 (zahvaljujem kolegi "WoodWorker" sa jednog naseg foruma). E sada,u sklopu mail-a ima komanda (button)-za Windows Calendar :
Ova Windows Calendar funkcija naravno ne radi.Takodje,na istom sajtu(Win 7 forum)sam pronasao kako da se osposobi i ova komanda na Win 7:
Nije mi jasno kako da kreiram "Reminders.XML file" koji se pominje u uputstvu ?
Task Scheduler na Win 7 (Step 2) u ovom slucaju nema funkciju - Export...
Ako uzmem za primer,da se to odnosi samo na Vistu, odakle onda da uvezem (Import) "Reminders.XML file" koji se pominje (Step 5) za Win 7 ?
Da li neko mozda zna ili ima ideju kako da kreiram ovaj "Reminders.XML file"...?...pozz...

Ova Windows Calendar funkcija naravno ne radi.Takodje,na istom sajtu(Win 7 forum)sam pronasao kako da se osposobi i ova komanda na Win 7:
Kod:
[URL="http://www.sevenforums.com/tutorials/65191-windows-calendar-import-into-windows-7-a.html"]Windows Calendar - Import into Windows 7 - Windows 7 Help Forums[/URL]
Nije mi jasno kako da kreiram "Reminders.XML file" koji se pominje u uputstvu ?
Task Scheduler na Win 7 (Step 2) u ovom slucaju nema funkciju - Export...
Ako uzmem za primer,da se to odnosi samo na Vistu, odakle onda da uvezem (Import) "Reminders.XML file" koji se pominje (Step 5) za Win 7 ?

Da li neko mozda zna ili ima ideju kako da kreiram ovaj "Reminders.XML file"...?...pozz...