Kako da budeš BAJA od STILA?

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
vi ste ljubomorni ... ma briga me dal mu se pisalo on je prelep psssst znam ga i licno asistent na megatrendu ...

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
Pa mislim ovo ono da bi bio baja ko onaj na slici treba nesto kesa, neka shulja, cipelice.

Da bio bio baja o jaja treba ono kao da citas knjige i te fore. Kao poezija i to neka bljak po mogucnosti sa mnogo komplikovanih reci.
kad pridjes ribi nema ono kao de si pice, nego kao fino ugladjeno i te fore.

malo kesa za vecericu. kao cene i kad imas nesto u glavi a to su samo folovi.

lakse je da te driblaju kad je nemas.

Crnka bez obzira na sve verujem u tvoj izbor

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Kao što je napisao Rekontra u prvom post-u:
"Stil nisu D&G majica, Diesel farmerice i Gucci patike. Stil si TI..."
Dakle,baja si iznutra,a ne spolja...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Kao što je napisao Rekontra u prvom post-u:
"Stil nisu D&G majica, Diesel farmerice i Gucci patike. Stil si TI..."
Dakle,baja si iznutra,a ne spolja...
slazem se sa tobom Vuce..potpuno si u pravu..baja si iznutra a ne samo spolja..za sve treba imat, dusu..:)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
slazem se sa tobom Vuce..potpuno si u pravu..baja si iznutra a ne samo spolja..za sve treba imat, dusu..:)

Kažem ja - sve je lepo napisano ranije,a mi otišli do Kulina bana (skoro)! ;)

Imam jednog drugara koji je ružan da te Bog sačuva,ali je uvek imao najlepše devojke! Zašto? Zato što baja ima pristup! Sa njim ti nikad nije dosadno. Ima "žvaku" što bi se reklo! Neki pridju devojci na foru "Znamo se od nekud?!"... Ovaj je jednoj rekao "Imaš oči uplašene srne i hod umornog magarca..." :lol: Devojka nešto počela da ga kao "spušta" da bi on kasnije sa njom najopuštenije pričao i na kraju je odvezao kući i....u braku su već dve godine... To je baja! Ne izgleda k'o maneken,ali je lik do koske!
Naravno,ima i devojaka (i nas muških takodje) koje do podne mrze same sebe,a od podne ceo svet...tatinih devojčica...narcisa...ali oni ne spadaju u ovu ciljnu grupu!

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
vi ste ljubomorni ... ma briga me dal mu se pisalo on je prelep psssst znam ga i licno asistent na megatrendu ...
Joj, vidi samo kako me celoga izede mračna i slepa ljubomora!!! Izvini, a čemu dotični gdin asistira? A da li mu se pi*kilo, ili ka*ilo, u priči je irelevantno, poenta je da, bar po meni, i nije neki stil ako košulju koju nosiš samo delimično ostaviš uvuče u donje partije garderobe, ne misliš li tako?

Član
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poruka
33
Bora je baja !!!

Ljudi ja sam do nedavno bio budala,osvestilo me nešto i evo od danas sam BAJA!!!
Samo se treba folirati da si Bora Čorba i onda si BAJA!
BORA JE BAJA !!!
1294-riblja-corba-koncert-2009-3.jpg

Natrag