Kako da budeš BAJA od STILA?

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Hej, RE da ne zaboravim prvo, oslobodio sam sanduče, šiljni opet ono šta si hteo!
Da se setimo naših ranih radova na ovim stranama? Kako ono beše, da si osnovno i prvenstveno kešovan, naravno, napadno upadljivo vidljivi bumbar/ bumbarov razmaženi sin/ kontroverzirani bizmismen/ nekontraverazni krimos/ upadljivo netalentovani profesionalni fudbaler, političar na vlasti bilo kog nivoa, e to ti je classy, fancy& atractive! Da je na baji odelo od 1000, 2, 3 ili i više juroa, nebitno je da li mu stoji ko hipopotamu helanke. Plemenitih metala je potrebno oko vrata, prstiju i zglobova u višekilogramskoj količini da spušta na dno Save za cca 15,2sekunde. Da se brunch-iva (makar i škembiće na žaru, al da je branč) po Hyat-u i inim adekvatnim mestima (Narodna skupština npr?), ma nije važno dal će u startu odbaciti escajg kao nepoznanicu, dal će se iseknjavati u salvetu/ stolnjak, a k(a)ravatu kupati međ' rezancima supe... Da vozi makhinu, najmanje šestocifrene cene (u dinarima, yea, right), ma nema veze ako na pešačkom ne primećuje oblike života poznate kao 'pešaci'. Ako još ima i depilirane majmune sa crnim cvikerima i neskrivenim gvožđem oko pojasa oko sebe, još bolje- dodatni poeni za pojavu!
I tako... splavovi, Pink, šizenje, ludenje, Koka Kola, Marlboro Suzuki... Odoh cimnuti šljivku destilled and bottled in Ub (2006.godište- na ranu da se privije) i da kresnem kratki crveni Bond (za nepušače- krdža, ZASAD jeftinija od 100rsd, al šta ga znam, Srbija je ovo).
El sam minirao temu?

Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
........."Stil nisu D&G majica, Diesel farmerice i Gucci patike. Stil si TI. Muškarac od stila je onaj koji vodi računa o tome da je ono što je obukao čisto i opeglano, da su mu patike ili cipele čiste i da njima ne gazi rubove nogavica svojih farmerica jer su farmerice potkraćene na pravu dužinu. Čovek od stila je onaj koji koristi dezodorans, parfem, savladao je tehniku pranja zuba i redovno održava higijenu istih. Čovek od stila vodi računa o svom telu, ali isto tako i o opštoj kulturi. Dakle, sa čovekom od stila se o nečemu, ako zatreba, može i popričati. Možda misliš – šta ima da pričam sa ribama, ali bi se iznenadio koliko devojke u stvari padaju na muškarce sa zanimljivom pričom koju do sada nisu hiljadu puta čule. Znači, moraš raditi i na svom mentalnom stilu. To svakako ne znači da ćeš sad da izmišljaš nekog novog sebe. Sasvim je dovoljno da redovno čitaš dnevnu štampu i budeš u toku. "......

Slažem se u potpunosti...muškarci kad su mladi..i lepi ne znaju kako se postaje BAJA...a kada to saznaju više nisu mladi i lepi..pa to novcem pokrivaju loveći jednu vrstu riba...sponzoruša...a gde je ljubav..iskrena..nežnost..tako ovo je tema da se na veme nauči kako se postaje baja i 100% tačna!!!!!!!!!!!!!!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
...Biti duhovit i vedar, za to ne treba kinta, a većina žena će uživati u tome, i onoj pravoj biće dovoljno... yes3

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Da bi bio baja od stila - prvo moraš imati kil'a! :lol:

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254

ovo je baja od stila mmmm prelep je ...

Bloody hell! Zaista, nedostaje još samo roza kravata! A, nekad davno, jedan stilista staroga kova (aj sad iskreno- moja pokojna baka, lepo ona meni bila govorila, al ja nisam slušao...)
govorila mi da se košulja ili skroz uvuče, ili skroz izvuče, a da su međuprelazi, ta dva stanja garderobe najblaže rečeno... hm, pa smešni. Obraditi pažnju na deo oko kopče kaiša dotičnoga mladca, verovatno mu se baš gadno piškilo, pa u žurbi oko nastavljanja šarmiranja okoline nije stigao da košulju dovede u prvobitno stanje...

Natrag