Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hehehe! Ja sam tu da kršim pravila, i da istovremeno branim vama da to raditeza jureta
Ajde Jure,pa ti si moderator.
A zaneli smo se i pocecemo da pricamo o potopu.
Kolko vidim ,sta pise o svetu nojevih dana,razumeo jesi,ali to ne mozes da prihvatis.
neka ipak mala budnica i ostali koji su nekada bili JS pisu o tome zasto su se krstili kao JS,i zasto su otisli?
Alal vera junače! A znaš li u kog Boga veruješ i kako mu je ime?
Hehehe! Ja sam tu da kršim pravila, i da istovremeno branim vama da to radite
Ipak, ne valja pretjerivati ni u čemu, pa ni u kršenju pravila. Dakle, čekamo malu budnicu.
Hvala ti za ovo "dječak", ali ja sam malo stariji momak.To isto pianje ja postavljam tebi?
I bolje ti je, da se vratis na teme, gde si ostao duzan nekoliko odgovora i argumenata, dok se sasvim ne obrukas.I ne lovi nove clanove, vrlo brzo ce shvatiti da nemate "NIKAKVE ARGUMENTE ZA TO STO UCITE".
Dodato posle 15 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Tako je jurivaka "Du är en duktig pojke"
Du är chefen för detta forum, särskilt när den stora lodjur, lärande sinne.
Zaboravih jos da te pitam
A zasto si se ti uopste krstila kao JS?
Jesi li bila maloumna ili te neko nagovorio,ili ne daj boze drogirao ,pa tako grogi krstio?
Da li si ti proucavala Bibliju sa nekim od JS i koliko dugo,i gde?
Koji su to JS koji su ti dozvolili da se krstis kao JS?
Da li su te JS nesto slagali tokom proucavanja Biblije?
Da li su te naterali da se krstis kao JS ,ili je to bila TVOJA zelja?
Kolko si dugo vremena bila JS?
Mislim je da je ovo sasvim dosta za pocetak....
Svima nama Srbima je ovo najveca boljka pa i meni. Radim na ovome ceo zivot,ali kad mislim da sam uspeo ,zbog nepravde se srozam za cas posla na pocetak.
Zato te iskreno molim da mi oprostis na mojem prebrzom jeziku.Trudicu se i trudim da budem fer i korektan.
Mene licno interesuje STA SU TO TEBI JS UCINILI kad su te iskljucili?Recizasto su te iskljucili?,ili pak jednostavno kazi da ti se zgadilo i da siistupila.Nemoj da komplikujes.
A zasto si se ti uopste krstila kao JS?
Da li su te JS nesto slagali tokom proucavanja Biblije?
Pratim tvoje pisanje na ovom forumu i zaključujem da ti je jezik uvek prebrz.Kada neko priča na ulici ili pijaci pa kaže posle da mu je jezik prebrz ,to mogu i da razumem.Ovo je forum gde imaš puno vremena da razmisliš pre nego napišeš odgovor.Iz toga mogu da zaključim da je ovo što ti mesecima pišeš samo odraz tvoje prave prirode.U postivima gde se obraćaš neistomišljenicima stalno pokušavaš da ih omalovažavaš i poniziš.To nije diskusija na bazi argumenata i to sigurno nisi naučio od Isusa Hrista.Primetila sam da potcenjuješ podjednako sve sagovornike bez obzira na versko stanovište.Urednika stavljaš u isti lonac sa svim ostalima samo zato što je i on primetio da tvoji postovi nisu realni.Sve to zajedno daje jednu veoma plastičnu sliku toga kako Jehovini svedoci vide svoje sagovornike i kako imaju različite aršine za sebe.
Da se razumemo,ja i moj muž nismo isključeni nego smo sami odlučili da napustimo Jehovine svedoke.To što JS pred skupštinom svako napuštanje preimenuju u isključenje samo govori o tome koliko ne žele da ostali shvate da je neko napustio.Zabrana kontaktiranja sa bivšim JS je jedan od alata kontrole članova.Tvoja skupština ti kaže da smo mi izbačeni uz bilo kakvo obrazloženje i time su svi problemi rešeni.Pošto ne kontaktiraš više sa mnom ne možeš ni da saznaš za razloge napuštanja a ne izbacivanja.Zar to nije izolacija i kontrola uma?
Jedna slika govori više od hiljadu reči.
A hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.
Iz ove slike se vidi ono što Jehovin svedok zamišlja.I to je sve.Obična trećerazredna propaganda koja lako prolazi kod ljudi koji misle da izučavaju Bibliju.Naivnost je najveći razlog što sam uopšte bila JS.
Verovala sam svemu što mi se govorilo.Ali "proučavanje Biblije" nije stvarno proučavanje Biblije nego konsekventno utemeljivanje učenja Jehovinih svedoka.Za proučavanje Biblije je dovoljna Biblija ali Jehovini svedoci uče iz njihovih knjiga u kojima tvrde da sve to piše u Bibliji.
I nikom ne pada na pamet da proveri da li se sve uklapa u učenju.
Slagali? Ne. Prećutali ,da i to mnogo.
Svesno laganje je jako teško kod Jehovinih svedoka iz prostog razloga što ako je neko u nešto ubeđen on ne laže.
To se zove zabluda.
Najbolji način kontrolisanja uma.Ubediš nekoga da je to učenje jedino pravilno i stalno ponavljaš kako su svi drugi pod kontrolom Sotone i recept ne može da omane.
Istorija Jehovinih svedoka je puna laži ali se to ne spominje i mnogi uopšte ni ne znaju za neslavna proročanstva a da odstupanja od Biblije ni ne spominjem.
@dumspirospero
Jeste ,sve što u tom tekstu piše je tačno .Taj Luković je samo prepisivao ali su podaci tačni.
Sa slikama još nikako da naučim da postavim,molim urednika da popravi
@dumspirospero
Jeste ,sve što u tom tekstu piše je tačno .Taj Luković je samo prepisivao ali su podaci tačni.
Sa slikama još nikako da naučim da postavim,molim urednika da popravi
Svima nama Srbima je ovo najveca boljka pa i meni. Radim na ovome ceo zivot,ali kad mislim da sam uspeo ,zbog nepravde se srozam za cas posla na pocetak.
Zato te iskreno molim da mi oprostis na mojem prebrzom jeziku.Trudicu se i trudim da budem fer i korektan.
Pratim tvoje pisanje na ovom forumu i zaključujem da ti je jezik uvek prebrz.Kada neko priča na ulici ili pijaci pa kaže posle da mu je jezik prebrz ,to mogu i da razumem.Ovo je forum gde imaš puno vremena da razmisliš pre nego napišeš odgovor.Iz toga mogu da zaključim da je ovo što ti mesecima pišeš samo odraz tvoje prave prirode.U postivima gde se obraćaš neistomišljenicima stalno pokušavaš da ih omalovažavaš i poniziš.To nije diskusija na bazi argumenata i to sigurno nisi naučio od Isusa Hrista.Primetila sam da potcenjuješ podjednako sve sagovornike bez obzira na versko stanovište.Urednika stavljaš u isti lonac sa svim ostalima samo zato što je i on primetio da tvoji postovi nisu realni.Sve to zajedno daje jednu veoma plastičnu sliku toga kako Jehovini svedoci vide svoje sagovornike i kako imaju različite aršine za sebe.