kakav ste utisak stekli o osobi iznad ... :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dobija sve više samopouzdanja. Dok me nije bilo, postala je član AZ tima, nejveće zezancije na SF-u. Prošla je sve testove a najuspješnije Raznosač test. Škrtari na plavom dugmencetu. Valjda je naučila da postavlja slike na forum.

Želim joj da uskoro sretne nekoga ko će zaslužiti da od nje čuje: "Volim te". Onako, iz duše i srca.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ovo si ti:

Simpatičan, prostodušan i pomalo luckast. I najvažnije, punopravan, ponosni član AZ tima. Konačno.

DAMA SRCE se obraća Rekontri. Ne pravi sa "Lud, zbunjen, normalan".

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pravedan, mudar, sa životnim iskustvom, duhovit do besvesti, stub AZ pokreta.
@Dama herc-Napujdaću sve iz pokreta da ponovo polažeš testove, a gledaću da u komisiji budu moji ljudi!
:evil:

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Ju boze zar sam to ja

A, ti bi to hteo? Ajd, malko metni cvičke na oči i progledaćeš bolje i videti na koga se odnosi.
Za tebe ne mogu ništa reći mlogo bre si "zelen":blum3:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

@Dama herc-Napujdaću sve iz pokreta da ponovo polažeš testove, a gledaću da u komisiji budu moji ljudi!
:evil:

Ajd, ajd, gos'n ljubičasti, ne pokazuj zube. Nema zloupotreba službenog položaja:blum3:

Dodato posle 6 minuta:

Ovo se odnosilo na necropsyho-a ali pimp017 me je prestigao

Izgubljen u prostoru i vremenu, magli, kasni kao ŽS (železnica srbije)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
A, ti bi to hteo? Ajd, malko metni cvičke na oči i progledaćeš bolje i videti na koga se odnosi.
Za tebe ne mogu ništa reći mlogo bre si "zelen":blum3:

Dodato posle 2 minuta:

Ajd, ajd, gos'n ljubičasti, ne pokazuj zube. Nema zloupotreba službenog položaja:blum3:

Dodato posle 6 minuta:

Izgubljen u prostoru i vremenu, magli, kasni kao ŽS (železnica srbije)
Ne bih voleo da sam onakav kako sam mislio da si me opisala a odnosila si se na necropsyho-a.Samo sam mislio posto tema kaze sta mislite o osobi iznad a ja sam bio iznad tebe.Za mene u nekim temema citati ne vaze:).Ali nema veze lazna uzbuna:D

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Ne bih voleo da sam onakav kako sam mislio da si me opisala a odnosila si se na NecroPsycho-a.Samo sam mislio posto tema kaze sta mislite o osobi iznad a ja sam bio iznad tebe.Za mene u nekim temema citati ne vaze:).Ali nema veze lazna uzbuna:D

Joj, Jovane Zečeviću, joj! Nije se odnosilo na onog napušenog NecroPsycho-a, nego na Rekontru. Njega je citirala i s njim se zeza. Vrni se i pogledaj.

Poslednja izmena:
Natrag