kakav ste utisak stekli o osobi iznad ... :D

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Byk==> Ne prati tok price,jer misli da se obraca Crvenkapi,kad ono ispade da je vestica :p
Molim da pažljivo pročitate moj predjašnji post i,ako je moguće da utvrdite da li on počinje sa "Htela bi..."! Hvala.

P.S:Koristite optičku metodu pretrage!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
vuk je simpa...duhovit..recit..ma sve naj...za njega imam samo reci hvale..:)

Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
122
Molim da pažljivo pročitate moj predjašnji post i,ako je moguće da utvrdite da li on počinje sa "Htela bi..."! Hvala.

P.S:Koristite optičku metodu pretrage!

Hval na savetu,i prvi put procitala optickom metodom (lol),i stekla utisak da je post upucen finoj Crvenkapi,a ne zloj vestici koja bi zelela da bude Crvenkapa heheheh

ceca69==> Draga osoba,neizmerno iskrena,vesela,ljubazna,jednostavno gotivna u svakom pogledu :D

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
nisam nikakav utisak stekla,slabo pise po forumu,al mi se svidja ova vestica na avataru ;)

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
pitaj blu ako uopšte dođe...., baš me briga reći ću, pisala si joj da bira kog mužjaka hoće na forumu i da ćeš ga ti isporučiti a mene da šutne, eto, hahahhaahahaa.
neee bubamarice .... ja joj odmah preporucila tebe jer ces joj dati veliku kitu cveca .... i na kraju je pristala rekla je da si njen Dzejms Bond ;) imas postove u naj spamera :) pa vidi

Natrag