Kada muškarcu nije do seksa

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Džaba se slažeš......daj odgovor po " Temi "....yes3..

Dao sam ga. Slozio sam se sa gospodjom/djicom "Ivanjcicom" ali Vi jos uvek niste dali odgovor koji od mene ocekujete. Nije u redu da me napadate zato sto imam istovetno misljenje sa nekim ko je vec dao svoje, pa makar ono bilo i rezime kako ste se izrazili. Citajuci temu od pocetka, video sam da Vi sami niste dali jasan odgovor na temu koji od svih ovde trazite, samo ste citirali i nekome odgovarali da li je u pravu ili ne i kakvo je Vase misljenje o tome.

Ukoliko od nekoga ocekujete da da svoje misljenje o datoj temi, onda se prvo potrudite da Vi prvi date isto.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Dao sam ga. Slozio sam se sa gospodjom/djicom "Ivanjcicom" ali Vi jos uvek niste dali odgovor koji od mene ocekujete. Nije u redu da me napadate zato sto imam istovetno misljenje sa nekim ko je vec dao svoje, pa makar ono bilo i rezime kako ste se izrazili. Citajuci temu od pocetka, video sam da Vi sami niste dali jasan odgovor na temu koji od svih ovde trazite, samo ste citirali i nekome odgovarali da li je u pravu ili ne i kakvo je Vase misljenje o tome.

Ukoliko od nekoga ocekujete da da svoje misljenje o datoj temi, onda se prvo potrudite da Vi prvi date isto.

Da si bolje čitao video bi......ali nema veze......yes3
Neki put previše sažeto odgovaram...yes3..a neki vole da čitaju referate....:roll:.
Pošto si novi ....necu ti uzeti za zlo.....ali prvo odgovor.....pa podrška....yes3.

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Da si bolje čitao video bi......ali nema veze......yes3
Neki put previše sažeto odgovaram...yes3..a neki vole da čitaju referate....:roll:.
Pošto si novi ....necu ti uzeti za zlo.....ali prvo odgovor.....pa podrška....yes3.

A sta bi mi imao uzeti za zlo? To sto ja jesam dao odgovor a ti nisi? Imas macka na avataru, macak znaci stanje smirenosti, psiholosko stanje, zasto se tako i ne ponasas?

Ne zelim raspravu ni sa kim ali ako od mene ili bilo koga drugog ocekujes odgovor, onda ga prvi daj. Toliko i u daljnju raspravu ne zelim ulaziti pa svidjalo ti se ovo ili ne, svejedno mi je.

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
32
U ova složena vremena,seksualni zivot muškarca,može poneki put da zataji a za to treba imati obostrano razumevanje i sve ce biti u redu.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Umalo da zaboravim...:idea:....kada muskarac dodje sa nekog saksa " Na Ex ".....nije mu ni do cega.....samo ocima trazi jasuk.....yes3

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Suma sumarum
Vidim dve razlicite teme,Kada zeni/muskarcu nije do seksa,i da su muskarci u obe teme zastupljeniji u odgovorima,a oni se svode na to da su zene krive u oba slucaja!!!
Dajte malo objektivnosti!:D

Pa sta ces objektivnije...vecinom i jeste do zene. Osim ako je neka da se izvrnes kad je vidis, s takve se ne bi ni skidali.
Ali realno vecina zena i devojaka misli da je dovoljno da se skine i vozdrica...sad ce da me zaskoci pastuv, eeeeee
i muskarcima treba mala pomoc....znas ono oral, handjob i slicno, da im se sijalica upali :)

Natrag