Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
Jel dobra trava.Jel ima neka moc koja tece kroz igrace kao neka linija ispod igraca u toku meca?Probao sam ja demo verziju nije losa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jel dobra trava.Jel ima neka moc koja tece kroz igrace kao neka linija ispod igraca u toku meca?Probao sam ja demo verziju nije losa
Jel dobra trava.Jel ima neka moc koja tece kroz igrace kao neka linija ispod igraca u toku meca?
Ne volim strategijeLjudi moji šta vi igrate .... Juče sam sa 50 konjanika pobio partiju od 200 Khergita .... Izgunula mi samo petorica .... To je igra - Borba je trajala po realnom vremenu sat ipo.
A ovo što vi pričate .... Igrice po sistemu kajne mozak i samo pucanje .... Gluposti, Mortal Kombat i ostala s .....
Ako nešto ozbiljno hoćete da igrate, prelistajte net po strategijama .... Ko tu naniže pobede, lično ću mu dati titulu Mastera ....
Ne volim strategije
Pa samo zaludjenici.Meni us dosadneKo to voli
Pa dobro uskor ce izaci full igraIzaci ce kad ga neko postavi na forum, do tada cekaj....
Ja volim pes nego me nervira kada gube oni onda su ko manijaci jaki i brzi i precizniNisam ja neki fan PES-a .Vise volim pucacine online.