kada biste dobili 500000 evra

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
poceo bih od odmora, da dobro razmislim gde da se preselim i udomim, a onda otkupio par stanova cisto da se od neceg zivi ... za pocetak

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Davnih devedesetih,gledajući opšti grabež svuda oko sebe,reših da sračunam koliko bi mi to love bilo potrebno da bih bio srećan do kraja života.Tada stadoh na nekih 25.000 DM,a danas ? Šta mi to danas treba ? Izdržljiv mali automobil,dobar računar,sito i zdravo štene bob-tejla,kojih par hiljada evra za sređivanje stambenog prostora(nikakav novi nameštaj i gluposti) ,početna lova za neki privatni poslić,npr.neki umetnički zanat...
Sve ovo se da pokriti sa nekih 100-150 ´iljadarki.Dakle,ostatak bi mi bio višak.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ili sam ja izuzetak ili oni koji misle kao ja ne odgovaraju na ovakva pitanja,tek nikada nisam razmisljala sta bi sa nekim silnim novcima.Mozda se bojim da se nadam ovakvim stvarima,pa u startu ne zelim da se razocaram.
Jer verovatnoca je ipak suvise mala.Mada kazu kad nesto zelis,to se i ostvari,tako da slobodno planirajte kako da potrosite parice.Mozda se nekom to i ostvari.

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Ivanjuska,evo,ja ti poklanjam "svojih" preostalih 350 hiljadarki.Upotrebi ih pametno.

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Ili sam ja izuzetak ili oni koji misle kao ja ne odgovaraju na ovakva pitanja,tek nikada nisam razmisljala sta bi sa nekim silnim novcima.Mozda se bojim da se nadam ovakvim stvarima,pa u startu ne zelim da se razocaram.
Jer verovatnoca je ipak suvise mala.Mada kazu kad nesto zelis,to se i ostvari,tako da slobodno planirajte kako da potrosite parice.Mozda se nekom to i ostvari.

Pa uplati taj LOTO već jednom :D
kakva si ti carica :D ne mogu da verujem ...
nešto bih ostavila sebi, ostalo razdelila rodbini i prijateljima...kako došle - tako i otišle :D

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
56
ja bih kupila kucu,onda bih kupila gomilu krpica,pa bih otisla na snowboarding s drustvom,a onda na neko ostrvo s porodicom....a ono sta ostane(ako ostane)dala bih u dobrotvorne svrhe...:blum3:mada,sumnjam da cu ikad dobiti toliku sumu novca tek tako...nisam gotovanka,ali sam baksuz..xDsmile3

Član
Učlanjen(a)
15.02.2010
Poruka
47
Haha 200000bi otislo u banku da kamata raste :),a verovatno vise ne bih bio u Srbiji .yes3

Natrag