Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
Uskoro cu mozda dobiti i srebrnu jos 100-inak postovavidi, vidi, tek sam sada provalio da imas orden. pa, cestitam ti brate, od srca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Uskoro cu mozda dobiti i srebrnu jos 100-inak postovavidi, vidi, tek sam sada provalio da imas orden. pa, cestitam ti brate, od srca
Uskoro cu mozda dobiti i srebrnu jos 100-inak postova
obzirom na to da sam privucen smesnim odgovorima na ovu temu, recicu u cemu je fora.
logicno je da u zivotu jedna stvar povlaci drugu. znate to i sami, tzv. lancana reakcija. ok, tema je postavljena sa, kako se vama ucinilo, glupim ponudama, ali svaka od ponudjene stvari na spusku povlaci sa sobom onu drugu.
tako da ko god je izabrao broj 10 moze sebe smatrati izuzetkom jer u tom slucaju ima i ostalih 9 ponudjenih tema.
naime, ako si uspesan i bogat imas i mozes da budes sve sto ti dusa pozeli pa samim tim i sve sa spiska.
hvala vam ste ucestvovali u temi.
Filmski reditelj
Vlasnik striptiz bara
ostalo je manje bitno jer kada sam reditelj mogu i da glumim u svom filmu a ložim se da jednog dana upišem dramski
C:
A logično je da ako sam glumac ja sam i poznat...ko je poznat on ulazi na Farmu a ko udje na Farmu on bere pare na drvetu....onda bih prodao stiptiz bar ili ga restaurirao u Caffe lounge bar i briskao po ceo dan čaše na šanku,tako bih ispunio sebi jednu od životnih želja.
Živeli
naime, ako si uspesan i bogat imas i mozes da budes sve sto ti dusa pozeli pa samim tim i sve sa spiska.
hvala vam ste ucestvovali u temi.
Grešiš sinko, silno grešiš! Ako nemaš dravlje i dobru porodicu nemaš ništa! Novcem se zdravlje, ljubav i porodična sreća nemogu kupiti!
Audi, i druge stvari koje si nabrojao tako su ne bitne ako nakon burnog dana nemaš kome da se vratiš...
Neka sam i glupa i smešna i staromodna... Neka... Ali novac, novac je tako ne bitna stvar. Poštovan i ugledan možeš biti i bez novca!