Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kad on neće da se ljubi tokom seksa, to može da znači samo JEDNU STVAR: I sumnjamo da će vam se dopa

  • Začetnik teme **stela**
  • Datum pokretanja
**stela**

**stela**

#1
Upozorenje da nešto ne štima i u najmanju ruku deluje čudno jeste ako vaš partner ne želi da se ljubi tokom najintimnijeg čina. Evo šta ovakvo ponašanje tokom seksa može da znači.

b71ktkqTURBXy84MjQ1MTUwOWI1NDZiYTk2M2EzYzI4Zjk3Y2Q3OWE0Ni5qcGVnkZMCzQKeAA


Klint Karter, kolumnista magazina „Womens health“ pokušao je da zaviri u muški mozak i da odgovor na ovu dilemu.

„Ako ste prvi put imali seks i on ne želi da se ljubi, moguće je da se trudi da sve održi ležernim, pa izbegava vaše usne. Tako vam jasno stavlja do znanja da ne očekujete mnogo i da vaš odnos neće potrajati. Međutim, ako ste već u vezi, vrlo je čudno što nema poljubaca čim se približite jedno drugom.

Ipak, znajte da muški mozak po prirodi rešava jedan po jedan zadatak, pa je vrlo verovatno da on zaboravi na poljupce dok vas svlači, miluje ili posmatra vaše pokrete.


Ne bi trebalo da mnogo brinete jer je vaš dragi verovatno samo rasejan u tim trenucima, pa ga slobodno zgrabite, privucite sebi i poljubite. Ako pak to bude odbio, obavezno razgovarajte s njim, ali nakon seksa.“

(womenshealthmag.com) 
Bora1961

Bora1961

#2
Au, nasmeja me samo tako.
Ako muskarac ne zeli da ljubi partnerku, pretpostavljam da je vidi samo kao sex. objekat.
Udji, prodji kroz ceo autobus i izadji na sledecoj stanici.
 

Top