Jovanović na korak od Valensije

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Jovanović na korak od Valensije
13. oktobar 2009. 09:02

7283345474ac0ff4abee2f941714643_big.jpg


Fudbalski reprezentativac Srbije Milan Jovanović nalazi blizu prelaska u Valensiju, piše „Sportski žurnal“.

Jovanovićev menadžer Zoran Stojadinović izjavio je da je ekipa sa „Mestalje“ ponudila Jovanoviću trogodišnji ugovor. Reprezentativcu Srbije ugovor sa Standardom ističe narednog leta, tako da bi u Španiju otišao kao slobodan agent. Pored Valensije, interesovanje za Jovanovića pokazao je i madridski Atletiko.


„Uprava kluba sa Mestalje već je ponudila krilu ’Orlova’ trogodišnji ugovor vredan četiri i po miliona evra“, izjavio je Stojadinović.

„Pregovori su na kratko prekinuti zbog Jovanovićevih obaveza prema reprezentaciji, ali ćemo ih nastaviti u drugoj polovini sedmice“, dodao je Stojadinović.

Jovanović je tokom leta bio blizu prelaska u Štutgart, ali se klubovi na kraju nisu dogovorili.

„Ova nedelja je ključna, nastavićemo pregovore i rešiti da li će Jovanović preći u Valensiju ili ne. Predsednik Ljorente neće odustati od ponude, ali mi želimo potvrdu transfera što pre, akko bi smo sprečili da ga ugroze interesi drugih klubova“, rekao je Stojadinović.

Jovanovićev menadžer dodao je kako je njegov klijent dao prednost Valensiji u odnosu na Atletiko Madrid, pogotovo što na Mestalji igra još jedan reprezentativac Srbije, Nikola Žigić.

„Lane je odvagao te dve ocpije i veruje da mu stil igre više odgovara“, zaključio je Stojadinović.

Jovanović je posle odlaska iz Vojvodine igrao za Šahtjor iz Donjecka, Lokomotivu iz Moskve, a od 2006. je član Standarda.

Izvor: B92, Sportski žurnal
 
Natrag
Top