JOŠ LEPŠI FACEBOOK: Uskoro svi prelazimo na nov dizajn!

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.566

JOŠ LEPŠI FACEBOOK: Uskoro svi prelazimo na nov dizajn! (FOTO)

Najpopularnija društvena mreža na svetu počela je sa predstavljanjem novog dizajna još u martu, a najveća promena jeste položaj postova koji se sada nalaze u jednoj koloni. Pored toga, tu su i neke nove funkcije koje će adminima stranica olakšati posao

Fejsbuk-stari-i-novi-830x553.jpgFacebook je počeo da izbacuje novi izgled za sve stranice koje se nalaze na ovoj društvenoj mreži. Sve stranice bi trebalo da pristup novom dizajnu dobiju do kraja ove nedelje. Adminima stranica će od danas biti ponuđen “obilazak” svih novih stvari koje će se uskoro pojaviti, a kada to završe ukoliko žele mogu odmah da pređu na novi dizajn.


Svaka grupa će automatski biti prebačena na novi izgled dve nedelje nakon što su admini završili gledanje svih noviteta koje je Facebook omogućio.

Najpopularnija društvena mreža na svetu počela je sa predstavljanjem novog dizajna još u martu, a najveća promena jeste položaj postova koji se sada nalaze u jednoj koloni. Od sada će se svi postovi koji se nalaze unutar stranica prikazivati na isti način kao i u “News Feed-u”.

Novi-Facebook-izgled-stranica.jpg

Foto: Facebook

Sa leve strane će stajati sve informacije vezane za stranicu odnosno grupu, uključujući mapu, radno vreme ukoliko postoji, broj telefona, sajt, kao i slike i video, dok će se svi postovi pojavljivati sa desne strane. Facebook je sada kompletno odstupio od dizajna sa više kolona, za koji su mnogi korisnici smatrali da je nepotrebno zbunjujuć.

Novi-Facebook-izgled-stranica1.jpg

Foto: Facebook

Admini stranica će sigurno biti veoma zadovoljni mogućnošću da informacije o novim lajkovima, porukama i svim ostalim obaveštenjima pročitaju gde god da se na njoj nalaze. Takođe je moguće promeniti mesto određenih delova stranice. Facebook je dodao i novu opciju “Pages to Watch” koja će omogućiti adminima da prate i upoređuju informacije o poseti sa drugih, sličnih stranica.

Novi-Facebook-izgled-stranica2.jpg

Foto: Facebook

Ovo je najveći update za Facebook stranice do sada i odlično je prihvaćen kod korisnika, što ukazuje na to da je kompanija uradila odličnu stvar.

Telegraf.rs
 
Top