Šta je novo?

Joko Ono: Lenon bi bio veliki fan Lejdi Gage

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Joko Ono: Lenon bi bio veliki fan Lejdi Gage
FoNet | 26. 12. 2010. - 23:40h | Foto: AP


NJUJORK - Joko Ono, supruga pokojnog Džona Lenona izjavila je da bi, da je danas živ, Lenon bio veliki fan Ledi Gage, Fejsbuka i Tvitera.
97846_103-ap-_f.jpg


Pevačka senzacija, Ledi Gaga nedavno se pridružila Joko Ono i njenom Plasti Ono Bendu na pozornici u Los Anđelesu. Od tada Lenonova udovica neprestalno hvali kontroverznu američku muzičarku.


U razgovoru za britanski Dejli mejl, Ono je istakla da Ledi Gaga ima veoma lepu pozadinu.

"Nastupila je sa mnom na pozornici u providnim pantalonama i ljudi su smatrali da je to nepristojno. Međutim, mene nije uvredilo. Mislim da je Ledi Gaga divna. Džon bi je zasigurno voleo, jer je ona umetnica koja neustrašivo pomera granice", rekla je Joko Ono i dodala da bi Lenon voleo Fejsbuk i Tviter.

"Svidio bi mu se način na koji se svet promenio. Voleo bi Fejsbuk i Tviter. Stalno bi pisao nešto na svojim statusima i komentarisao sva dešavanja. Danas bi on imao 70 godina, ali znam da bi želeo biti informisan o svemu", istakla je Joko Ono.

Osnivač Bitlsa i najistaknutiji član te grupe, Džon Lenon, ubijen je 8. decembra 1980. godine ispred svog stana u NJujorku. Ubio ga je njegov obožavalac Mark Dejvid Čapmen.
 
Top