Šta je novo?

Joca Stefanovic

  • Začetnik teme ljubopitljiva
  • Datum pokretanja
ljubopitljiva

ljubopitljiva

Član
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069


ovan Stefanovic je rodjen 12.11.1989 godine u Valjevu.Ziveo u Pristini do 1999 god,odakle je zajedno sa porodicom morao da izbegne u Beograd.Zavrsio je nizu muzicku skolu “Stankovic”u Beogradu gde je pohadjao solo pevanje,a takodje i srednju elektrotehnicku skolu”Stari Grad” .Interesovanje za muziku je pokazao jos od malih nogu.Svoje muzicko znanje mu je preneo otac kompozitor Slavko Stefanovic-Slavkoni koji je bio prva harmonika Ex Jugoslavije 1988god i sef narodnog orkestra RTV Pristina.Kada je presao u Beograd uz oca je poceo jos sa 14 godina da radi u njihovom studiju i od tada pravi aranzmane za mnoge poznate pevace.Njegov najveci uspeh je bio na pretproslom “Grand festivalu” kada je debitovao i uradio aranzman za pesmu Dejana Matica “Niko i neko”a onda je sve pocelo svojim tokom.Drugi najveci uspeh je imao sa pesmom Dzeja Ramadanovskog za koju je takodje uradio aranzman a to je pesma “Imati pa nemati”koja je osvojila drugo mesto na ovogodisnjem Grand festivalu.Radio je na albumima skoro svih pevaca folk muzike,kao aranzer i kao prateci vokal:Sasa Matic,Dejan Matic,Dzej,Mile Kitic,Saban Saulic itd.Od pre godinu dana je poceo da peva po klubovima i zabavama sirom Beograda.Trenutno radi, u Novom Sadu.

Izvor: Njegov sajt

Predstavljanje:

 
Poslednja izmena od urednika:
todos77

todos77

Član
Učlanjen(a)
03.08.2010
Poruka
1.037
Dvor“: Izbačen Joca StefanovićČetvrti finalista koji je napustio srednjovekovno imanje je mlađani pevač. U petak uveče proglašenje pobednikaJoca Stefanović
ČETVRTI finalista koji je u četvrtak uveče napustio rijaliti program „Dvor“ je pevač Jovan Stefanović. On je prema glasovima publike za „dlaku“ izbegao superfinale i mogućnost da pobedi.
Pevač je u neverici napustio srednjovekovno imanje , ali je u studio stigao raspoložen I, kako je rekao, nije nimalo razočaran što je izbačen.
- Nisam razočaran, bolje je što sam izašao večeras, nego da sutra budem u stravičnom isčekivanju – rekao je Joca u studiju. – Mogu vam reći da mi je na dvoru bilo super.
<a href='http://d1.openx.org/ck.php?n=af3740b1&cb=1299793821' target='_blank'><img src='http://d1.openx.org/avw.php?zoneid=158520&cb=1299793821&n=af3740b1' border='0' alt='' /></a>
Na pitanje da prokomentariše odnos sa Ninom i da li je istina da se tokom boravka na imanju zaljubio u manekenku, Joca je rekao da nema govora o bilo kakvoj ljubavi i zaljubljenosti. Pevač je rekao da nije nikada plakao zbog Nine na dvoru već samo zbog toga što mu je falila porodica i prijatelji.
- Slušao sam Adilove pesme i to je jedini čovek čije pesme me rasplaču uvek. Plakao sam zbog emocija koje su mi navirale dok sam slušao kako peva – rekao je Stefanović , a potom zapevao pesmu zbog koje prolio mnogo suza, „Ne mogu bez tebe ja“ sa prijateljem Adilom koji ga je čekao po izlasku.
Joca smatra da je Đus taj koji će pobediti u prvoj sezoni rijaliti programa „Dvor“, jer je apsolutno zaslužio nagradu jer je dao veliki doprinos šou, a da je Lepa Lukić ta koja trenutno ima najviše zlatnika.
U petak uveče sedam takmičara očekuje superfinale u kome će biti proglašen pobednik.
 
Top