JK večeras ulazi u kuću

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
JK večeras ulazi u kuću

Jelena Karleuša ponovo će ući u rijaliti „Veliki Brat“, ali ovog puta među gomilu anonimusa željnih slave

1221DadoDjilas.jpg


Folk pevačica Jelena Karleuša večeras će ponovo ući u kuću Velikog Brata.
Kako Kurir saznaje, njen ulazak biće organizovan između 18 i 18.30 časova, a prenosiće ga televizija B92. Bez obzira na to što se u medijima spekulisalo da će se supruga fudbalera Duška Tošića pojaviti na Farmi, producentska kuća „Emoušn“, koja će u maju 2010. organizovati njen prvi solistički koncert u Beogradskoj areni, odlučila je da JK ponovo iskoristi za podizanje rejtinga aktuelnog serijala:
- Ulazak Jelene Karleuše u prošlom VIP serijalu uzburkao je strasti među poznatim ukućanima, pa zato nema sumnje da će anonimni ukućani biti u čudu kad im se na vratima pojavi poznata folkerka. Producenti su juče i danas razmatrali šta će pevačica raditi unutra i kakav će joj zadatak dodeliti, pa još uvek nije poznato da li će u kući ostati nekoliko sati ili čitav dan - kaže naš izvor blizak produkciji.
Kako će ukućani reagovati, videćemo večeras, ali nema sumnje da će se Karleuši najviše obradovati kraljevačka starleta Jovana i nikšićka pesnikinja Dragica, koje su veliki fanovi poznate pevačice.
Tokom jučerašnjeg dana velika zvezda Jelena nije želela da komentariše ništa o tome što će deliti kuću s gomilom anonimusa željnih slave, a njen PR kratko nam je prokomentarisao:
- Jelena će na dan finala 30. decembra premijerno izvesti novu pesmu „Insomnija“, i to je sve što mogu da kažem - rekao je Zoran Britašević.



Kurir
 
Natrag
Top