Jesen u ljubičastom

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Jesen u ljubičastom


Ljubičastom bojom osvežićete kompletan izgled i razbiti monotoniju u odevanju, a ona može da bude izbor i za dan i za veče

1.jpg

OVE sezone ljubičasta boja inspirisala je mnoge dizajnere, pa su u novim kolekcijama predstavili svoj doživljaj ove boje. Tako se ona može videti u različitim kombinacijama i stilovima. U zavisnosti od izbora, ljubičaste nijanse mogu da vam daju notu elegancije, ali i ležernosti.

Ljubičastom bojom osvežićete kompletan izgled i razbiti monotoniju u odevanju, a ona može da bude izbor i za dan i za veče. Među damama je omiljena zato što daje posebnu notu otmenosti i garantuje atraktivan izgled bez obzira na stil odevanja.
Akcenat je na haljinama u ljubičastim tonovima, od lepršavih, slojevitih do uskih, sa visokim strukom i dekoltiranih koje ističu figuru. Nezaobilazni su i jesenji kaputi u ovim nijansama koji izgledaju dominantno u svakoj odevnoj kombinaciji. Ističu se široki modeli ravnog kroja, ali i blago strukirani sa kaišem i sa dvorednim kopčanjem. Moderni su i džemperi i kardigani u ljubičastim tonovima, kao i elegantne košulje od svile i muslina.

(Večernje novosti)
 
Učlanjen(a)
20.09.2013
Poruka
10
super je sto je ljubicasta ponovo najmodernija. volim make up sa ljubicastim tonovima. to moze da bude izazovno
 
Natrag
Top