Jelena Mrkic

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
jelena-mrkic.jpg

Jelena Mrkic - Pevacica 27 godina


Ona je pevačica sa diplomom Fakulteta fizičke kulture i odbojkaški sudija. Pored različitih poslova kojima se bavi, Jelena Mrkić je javnosti poznata i kao sestra od tetke pop pevačice Nataše Bekvalac. Na sebe je skrenula pažnju lezbijskim scenama u spotu za pesmu “Doveče”, koji je izazvao veliko negodovanje i polemike u javnosti.

Do svoje devete godine živela je u Benkovcu ( Hrvatska), a kada su joj se roditelji razveli, sa majkom se preselila u Srbiju gde je nastavila školovanje. Njen život je tada dobio sasvim drugačiji pravac.

Jelena je u izvanrednoj fizičkoj kondiciji, svakodnevno trenira i puno pažnje posvećuje svom izgledu. Smatra da je lojalna, pravedna i da pozitivno gleda na svet. Druželjubiva je, pa ne sumnja da će lako uspostaviti kontakt sa ostalim takmičarima. Prijatelji joj zameraju da ponekad brzopleto i impulsivno reaguje, što joj može u napetoj atmosferi filipinskog pakla pokvariti odnose sa ekipom.

Ipak, ona veruje u svoju istrajnost i kaže da sve što započne završi do kraja. Da li će uspeti da odoli pristicima Survivora i svima pokaže koliko ima čvrstu volju kada stremi pobedi?
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Znači, poznata kao sestra Nataše Bekvalac? E to joj je baš preporuka, izgleda da im je baš falilo "poznatih" pa je bilo daj-šta-daš da popunimo rupe.
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kako ko je? Pa sestra od tetke Nataše Bekvalac. Nemo' si ljubomorna na njene rođačke veze... :D :D
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ja ih pola prvi put u životu vidim i nadam se, posljednji.:)
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
eeee....šta ima poslednji...nagledaćeš ih se u narednih mjesec dana,ihhhhhhh....
 
Natrag
Top