Sve što veći duh protivljenja i mržnje budeš gajio prema ljudima koji ne prihvataju tvoje ideje - više ćeš se kajati pred onim koji sve vidi i zna, ali verujem da ćeš imati priliuku koju će Bog dati ne samo tebi, već i svim ljudima, da se obratiš i budeš pravi čovek, pun ljubavi i posredničkog duha,
Ja istinu imam koju mi svedoči sam Bog i njegov Duh, a imam i ljubav Božju, i hvala mu i slava na tome.
Osim toga, ja se nisam obraćao lično tebi u svom prethodnom komentaru - već uopšteno svim ljudima, pa prema tome - nije kulturno da se čovek meša tamo gde mu nije mesto, i da kao što kaže i ona narodna poslovica "bude mirođija u svakoj čorbi"
Tebi sve najbolje!
Prethodni komentar:
http://serbianforum.org/threads/jehovini-svedoci.67090/page-311#post-1697084
Slavko,nikoga ja ne mrzim već nevolim laži koje nuditei iz ljubavi želim da i vi uvidite zamku u kojoj ste.
Ti sad to ne vidiš niti možeš jer to Jelenin duh ne može dokučiti zato odbaci tog duha pobune i straha od Jelene pa imaj strah od Boga i poštovanje prema Bogu i Njegovoj reči to je moja željaa tih suđenja se kloni jer ko mislida stoji taj sebe vara.