Jedna osoba ubijena u napadu na obezbeđenje pošte u Beogradu

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Jedna osoba ubijena u napadu na obezbeđenje pošte u Beogradu

Tanjug 18.09.2010 14:05



Jedna osoba je ubijena jutros na Žarkovu, nakon što je, kako se pretpostavlja, sa još jednim N.N. licem pokušala da otme pištolj radniku obezbeđenja Pošte, rečeno je Tanjugu u MUP-u

Kako je navedeno, jutros oko 9.30 sati dva N.N. lica pokušala su od radnika obezbeđenja da otmu pištolj, ali im on to nije dozvolio već je počeo da puca ka jednom od napadača.

Iz MUP-a navode da su napadači zatim počeli da beže, a da je radnik obezbeđenja ispalio još nekoliko hitaca ka njima, a policija je, nedaleko od pošte, pronašla jednog od napadača koji je preminuo.



 
Član
Učlanjen(a)
12.08.2009
Poruka
455
Ovo je tuzno. Bez obzira sto je ubijen pljackas. Unisten je jedan zivot. Ako je tacno kako se navodi da su poceli da beze, a da je radnik obezbedjenja pucao za njima, onda se ovde radi o debelom prekoracenju nuzne odbrane. Da ne bude zabune i ja radim na obezbedjenju u banci ali pucati i oduzeti zivot bez preke potrebe je po meni veoma surovo. I taj pljackas je nus proizvod ovog korumpiranog i krajnje beskrupuloznog drustva.
Ne branim napadaca ali ga ljudski zalim. Pistolj nije dat da bi neko posle citanja stripova glumio Vajat Erpa.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.08.2010
Poruka
38
E kakva smo mi to zemlja pa ovo u inostranstvu se kaznjava itekako.Namerno nebi ubili pljackasa nego bi ga samo tako mucili a plus je to sitan zlocin a tek da je kradja i ubistvo
 
Član
Učlanjen(a)
12.08.2009
Poruka
455
Za sve postoje nadlezne institucije. Bar bi tako trebalo da bude. Znaci i presuda mora biti adekvatna i u srazmeri sa delom koje se napravi. Nije dobro da presudu donosi ko kako hoce. Za mnogo teza dela se ne izrice smrtna kazna. Za neka bi po mom misljenju trebala da postoji. Ali ovde nije bio pokusaj ubistva vec pljacke (po nekim informacijama plasticnim pistoljem) i ako postoji mogucnost da se izbegne bilo cija smrt, tu mogucnost treba obavezno iskoristiti. Ako napadac odustane od napada i pocne da bezi, prestaje i opasnost i u tom slucaju je suvisno nastavljati sa upotrebom vatrenog oruzja, koje da napomenem moze da ubije i slucajne prolaznike. Ovde uopste nije bitno nase licno uverenje ko treba da umre a ko da zivi.
Ovakve pojave se trebaju onemogucavati boljim standardom, boljom perspektivom. Onemogucavanjem prodaje droga po skolama i da ne nabrajam.
Informacije su veoma sture. Ko zna na kraju krajeva sta se tu u stvari odigralo. Novinari cesto pricaju sopstvene price.
Ali jedno je jasno. Da se pametnije i postenije upravljalo svih ovih godina i ovakvih desavanja bi bilo mnogo manje.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Slazem se s tobom u potpunosti,e sad pitanje kako se to predstavi u javnosti,sta je u stvari tu bilo,sad ce jos da ispadne da je pucao u samoodbrani.
 
Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Šta bre? Ako ga je upucao. I treba. Što da ne? Treba sprovesti zakon koji će omogućiti svim lopovima i pljačkašima da lepo poginu ili umru - odmah. Treba žaliti nekoga što neće da radi već mu je lakše da bude kriminalac? Bilo jednom to kod nas. A ukradeš nešto, ode prst ili ruka. Pa ti kradi posle. I to opet treba da se sprovede. Nema suda, nema ničega, nema advokata. Samo zato što smo mi kao nacija debelo zaraženi tom bolešću. I jedini lek jeste amputiranje nečega ili smrt. Posle jedno 10 hiljada primera, ima da budemo i vredniji i pošteniji od Slovenaca.
 
Član
Učlanjen(a)
12.08.2009
Poruka
455
Mozda bi i radio kad bi mogao sa tom platom da se prehrani. Treba kaznjavati pljackase. Narocito one sto su se svojevremeno izlezavali po bazenima u Silerovoj ulici u Zemunu, a danas iz parlamenta prosipaju pamet o "evropskim vrednostima". Ti "kupaci" su i krivi za poplavu kriminala.
 
Natrag
Top