Jedna malo ozbiljnija vrsta zarade na Internetu - pravi posao

Član
Učlanjen(a)
29.05.2013
Poruka
2
Znate li što je domaining? Ako ne znate, onda vjerojatno niti ne znate da se od tog posla može jako dobro živjeti. Riječ je o trgovini web adresama.

Mnogi misle da je zlatno doba trgovine domenama iza nas, ali ih tržište svakodnevno demantira. Danas je nemoguće pronaći slobodnu domenu koju se može prodati za nekoliko miliona dolara nakon par dana, ali to je bilo nemoguće i prije 15-20 godina. Npr. insurance.com vrijedi milione, ali ona nije toliko vrijedila par dana nakon što je registrirana. Moguće da je i danas slobodna neka domena koja će za 10-tak godina vrijediti milione.
Ipak, bit ovog posla je da je moguće ostvarivati konstantnu zaradu i nije nužno da to budu milioni dolara. Niti danas nije problem pronaći dobru i slobodnu domenu koju se može registrirati za nekoliko dolara i prodati je nakon par dana za par stotina dolara. Desetak takvih prodaja mjesečno donosi puno bolju zaradu od zarade onih koji sjede 8 sati u nekom uredu.

Domainingu se treba pristupiti profesionalno, i onda zarada sigurno neće izostati. Dovoljno je svega nekoliko dolara, volja za rad (jer pravi domaining je posao) i znanje. Znanje možete dobiti na stranici o domainingu.

Meni je ovo stalni i glavni posao, ali domaining može biti i odličan honorarni posao.

Tko želi saznati više može posjetiti Honorarni posao | Domaining | Domene gdje može dobiti sve potrebne informacije. Oni koji ne znaju ništa o ovome poslu neka obavezno posjete "Učionicu" koja se također nalazi na web stranici.
 
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Vidim da si savladao veštinu copywritinga puno teksta ali nema suštine. Zašto bi bilo ko prodao svoj domen $10~20 ili više kada ga je zakupio da na njemu drži svoju web stranicu i možda online biznis???? Jer ako kupiš njegov domen ti u stvari kupuješ i njegov web site njegov biznis a to je skupo. Zato ništa tu meni nije što si pisao. Jasno bi bilo da izmisliš neko ime brend napraviš biznis imaš veliku posećenost i onda ga prodaš za velike pare. A opet ako ti krene dobro zašto bih ti ja proda onda svoj domen???
 
Natrag
Top