Je li Bog Osoba - jedinstvo triju Osoba?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ima Bog Sin. :)Ako tebi mrski Pavao Isusa nazva Sinom i za njega kaže da je Bog, koliko je onda 1 + 1????

P.S. Nego, ne odgovori ti meni na moje pitanje. Zašto ti vjeruješ u "The great Architect-a", (Pike-ova i Jelenina), iako se baš takav nigdje ne spominje?

Pa ne možeš citirati izraz Bog Sin. Nema ni u kakvom pokušaju citiranja tekstova Pisma. Ne može se naštimati
A zašto nema?
Zato što Bog Jahve ne može biti rođen i nema Jahve Sin. Taj koncept Biblji je stran.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Spasonosno znanje o Bogu

1. Ako Bog postoji, kako možemo znati tko je i kakav je pravi Bog?

Odgovor: Pravi Bog je jedino onaj koji je Istina - koji ne laže.

2. A kako ćemo prepoznati Boga koji ne laže - koji je Istina?

Odgovor: Samo na jedan način. To je onaj Bog koji je baš onakav kakvim se ljudima objavio. "Bog bez maske" je jedini i pravi Bog, jer nema što kriti.

3. A kakvim se točno objavio naš Bog, Bog nas kršćana?

Odgovor: Objavio nam se kao Bog Otac, Bog Sin i Bog Duh Sveti.

Po ovome, dakle, znamo tko je jedini i pravi Bog. I po ovome možemo znati tko su jedini pravi i istiniti klanjatelji našeg Boga Stvoritelja i Spasitelja, to su oni koji ispovjedaju i vjeruju u Trojedinog Boga.

To bi znacilo - da su ti klanjatelji i postovaoci pravog biblijskog Boga Adventisticki Hriscani.

Rimokatolici to nisu, jer je Rimokatolicizam nastao na temelju Vavilonsko - Rimske mnogobozacke religije obozavanja laznog paganskog tojstva, u razlicitim narodima predstavljenim razlicitim imenima, cije je poreklo u Vavilonu, tacnije u Nimrodu, Semiramidi, i Tamuzu Bogu sunca kao reinkarnaciji Nimroda.

Semiramida je predstavljena kao zena sa detetom u naruvju, i ona je sebi pripisala imena poput "kraljica neba, devica majka, bogomajka..

Nimrod je u svojoj reinkarnaciji kao bog sunca Tamuz - u svojim kasnijim predstavama prikazivan kao covek sa sucevim diskom iza glave.

Dakle, Rimokatolicka crkva slavi pagansko trojstvo, a sve Rimokatolicke pape su bili otvoreni klanjatelji Luciferu, i oni se ni ne skrivaju da to pokazu znakovima rukama, pozdravima, i misama u kojima slave Lucifera satanu, pominjuci njegovo ime.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.323
i njače unaokolo...

Opet dvorska luda se javlja.

I još jedna.

U davno doba magarac je pjevao bolje od najboljih pjevača.

Jednom lav,car životinja,naredi da se svi njegovi podanici skupe na šumskoj čistini.Kad su se skupili on zapita:

Tko je među nama najljepši?

I-ja-ja-ja-ja!-odmah krikne magarac.

Neka bude tako, od danas ćemo te svi smatrati najljepšim.

A tko je među nama najjači?

I-ja-ja-ja-ja!-javi se magarac prije nego je tko stigao otvoriti usta.

Dobro-progunđa lav.

A tko je najgluplji?

I-ja-ja-ja-ja!-žurno zanjače magarac bojeći se da ga tko ne pretekne.

Životinje su pukle od smijeha, a jadni je magarac od srama izgubio glas.Od tada on više ne pjeva, nego samo njače:

I-ja-ja-ja-ja

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303

Jednom lav,car životinja,naredi da se svi njegovi podanici skupe na šumskoj čistini.Kad su se skupili on zapita:

Dobro-progunđa lav.

A tko je najgluplji?

Životinje su pukle od smijeha, a jadni je magarac od srama izgubio glas.Od tada on više ne pjeva, nego samo njače:

I-ja-ja-ja-ja

Jesi se ispraznila ment.? Znam ja da se ti i tako oglašavaš.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Dobro-progunđa lav.

A tko je najgluplji?

I-ja-ja-ja-ja

Kod ovoga magarca je Tripo završio večernju školu. Neki tvrde da je čak i diplomu dobio.

Natrag