Jarić i Lima pripremili sobu za bebu: Dom za malu Valentinu je u Njujorku

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Jarić i Lima pripremili sobu za bebu: Dom za malu Valentinu je u Njujorku

NBA košarkaš Marko Jarić i brazilska lepotica Adrijana Lima u nedelju su prvi put postali roditelji kada je na svet došla devojčica koju su nazvali Valentina Lima Jarić. Prva prinova bračnog para Lima-Jarić rođena je u Njujorku, a svoje prve dane života provešće u luksuznom penthausu u blizini Vašington skver parka, koji su Adrijana i Marko pazarili pre nešto više od godinu dana.



Adrijana i Marko nisu želeli da medijima pre rođenja svoje bebe otkriju njen pol zato što su hteli da to i za njih bude iznenađenje. Zato je Adrijana uz pomoć svoje majke Marije odlučila da dečju sobu dekoriše isključivo u neutralnoj beloj boji, koja bi odgovarala i dečaku i devojčici. Nakon devet meseci slatkog iščekivanja rođena je mala Valentina za koju mnogi već prognoziraju da će biti sledeći svetski top model. Inače, Jarić i Lima dugo nisu mogli da odluče gde će sviti svoje porodično gnezdo, budući da pored stana u Njujorku, poseduju i vilu na Beverli Hilsu. Međutim, budući da je Valentina rođena u Njujorku, čini se da će novopečeni roditelji neko vreme boraviti u velelepnom penthausu u elitnom delu Njujorka, koji ima tri spavaće sobe i kupatilo, ručno rađenu kuhinju u engleskom stilu, podove od drveta brazilske trešnje, kamin, đakuzi i ogromnu terasu sa koje se pruža pogled na dobar deo Menhetna. Marko i Adrijana su ovaj stan platili 6,5 miliona dolara, a među njihovim komšijama su mnoge poznate ličnosti kao što je pevač „Rolingstonsa” Mik Džeger i glumica Kristina Lahti.



Iako su najavljivali da će tokom leta napraviti dve svadbe, jednu u Brazilu, jednu u Srbiji, srećni par je ipak odustao od te zamisli, te se posvetio pripremama za dolazak bebe.

-Da se ja pitam, bebina soba i sve ostalo bi već bilo spremno. Moja mama priprema sve što je neophodno, ona će doneti i ručno rađeno ćebence koje je sašila moja baka - izjavila je Adrijana letos za američki „Pipl”.


Izvor: Blic
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Svaka čast Jariću, Srbin sa najlepšom ženom. :)
Realno, Lima je jedna od najlepših žena na svetu.
 
Natrag
Top