............mislis ono vise puta.........
Pa moze i to vise puta......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
............mislis ono vise puta.........
ima da castis..hocu..jednu zlatnu ribicu da doneses..a od kuma..televizor..E bas mi je drago...:yea:...ako ja cascavam ....onda jedno....nazovi po ...meni....yes3
ima da castis..hocu..jednu zlatnu ribicu da doneses..a od kuma..televizor..
ima da castis zlatnu ribicu..jedna zelja..a od kuma televizor druga beeeeeeep tacan odgovor..2 zelje ..foliras.. nemas ti ribicu..marno si moju..hehehe1 zelja ...ima da castis
2 zelja ...hocu..jednu zlatnu ribicu da doneses.
3 zelja ...a od kuma..televizor..
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ukupno: 3 zelje ....................." Beeeeeeep " ...Pogresno => " Ispadas "yes3
moja prva zelja bi bila da macka pojede srebrnu ribicu..druga da jedan macor do mene zaluta..a treca..neka bude tajna..
E bas mi je drago...:yea:...ako ja cascavam ....onda jedno....nazovi po ...meni....yes3
stvarno msm...zelje ispunjene..:buba_phone:javicu ribici..:yea:1 Maca je pojela ribicu.....:yea:
2 Macor ti se prisunjao.....yes3
3 Ostace tajna sta se posle desilo....:dntknw:
onda je i zlatna ribica ispunjena..:air_kiss::clapping::curtsey:ne mozes ni jednu.... sve su mi vec ispunjene....:blum3:
da sam u MInhenu
da nisam debeo
i da vidim tvoju ribicu smile3