Ulukiora Član Učlanjen(a) 31.10.2009 Poruka 3.068 09.09.2010 #21 bellissima je napisao(la): Sve zavisi od atmosfere i tema Kliknite za proširenje... Ma zato ja nisam ovde napisao moj 1 posto jer nebi bio aktivan.Pa eto dokle doguras ako ne napises 1 post do 100% korisnika
bellissima je napisao(la): Sve zavisi od atmosfere i tema Kliknite za proširenje... Ma zato ja nisam ovde napisao moj 1 posto jer nebi bio aktivan.Pa eto dokle doguras ako ne napises 1 post do 100% korisnika
Jazz ba Član Učlanjen(a) 08.09.2010 Poruka 13 09.09.2010 #22 Vidim Bellissima se potrudila da me već ocrni. wacko2 Jao se meni. Ja kad negdje dođem, i meTnem avatar i potpis...to znači da sam spustila sidro. Samo da prođu neke zavrzlame i naviknem se na forum, pa ću da pišem "ozbiljno" :big_boss:
Vidim Bellissima se potrudila da me već ocrni. wacko2 Jao se meni. Ja kad negdje dođem, i meTnem avatar i potpis...to znači da sam spustila sidro. Samo da prođu neke zavrzlame i naviknem se na forum, pa ću da pišem "ozbiljno" :big_boss: