Iznajmljeni stanovi postali javne kuće

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Novi Sad centar prostitucije


Iznajmljeni stanovi postali javne kuće


Blic

NOVI SAD - Prostitucija u Novom Sadu je jedna od retkih delatnosti koja bez obzira na finansijsku krizu i dalje cveta. Sve više devojaka, među kojima su i brojne maloletnice, zaradu traži na ulici, dok je u porastu broj i onih Novosađanki koje su za novac, nakit ili luksuzno putovanje spremne da žrtvuju svoje telo i mladost.

201110_1011-novisad-ubistvo-foto-j-ivanovic_hf.jpg


Zgrada u kojoj je ubijen Aleksandar Damjanović


- U Novom Sadu ima dosta stanova koje, bez znanja stanodavca, zapravo iznajmljuju upravo u ove svrhe. Stan uglavnom zakupi jedna od devojaka, najčešće pod izgovorom da je studentkinja... U većini slučajeva u stanovima se ne zadržavaju duže od šest meseci, jer cirkulacija klijenata koji dolaze tada već postane sumnjiva komšiluku. Takvih stanova ima po celom gradu - kaže izvor „Blica“ blizak novosadskoj policiji, koji napominje da su u ovom poslu uglavnom mlade devojke, neretko studentkinje ili devojke iz okoline Novog Sada.

Prema saznanjima „Blica“, usluge u ovim nezvaničnim salonima masaže koštaju od 1.500 do 5.000 dinara, zavisno od usluge i vremena provedenog s devojkom. Njihove usluge, kako saznaje „Blic“, koriste Novosađani svih profila, od sportista, prosečnih momaka, pa do ljudi koji se nalaze na funkcijama u javnim preduzećima.
 
Top