Izludjujume igrice...

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Uspeo sa da instaliram i pokrenem igricu,koristeci Alcohol. Nisam imao nameru da odgovorim na pitanje ali cu ipak to uraditi.poznata mi je tehnika koriscenja Daemon Tools-a kao i tehnika crack-ovanja odnosno,ja bih pre rekao zamena postojecih datoteka jer sam pojam cracko-vanja je vrlo komplikovan i ne odnosi se samo na ono copy i paste.Kada postavim neko pitanje na ovom forumu ja ocekujem da mi neko,ko bolje poznaje od mene,pomogne oko nekog problema ili mi da neki savet ili ideju kako da resim taj problem a ne da postavlja neka pitanja sa odredjenom dozom ironije.Pozzz. svima.Najbolji ste.

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Simo,ne budi na kraj srca.Jasnoća odgovora direktno zavisi od jasnoće postavljenog pitanja.Niko od nas koji "dajemo" odgovore ne zna koliki je nivo tehničkog znanja osobe koja postavlja pitanje.Otud i nejasnoće,različiti odgovori,"određena doza ironije"...

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Slazem se,ali kad nekom treba pomoc treba mu objasniti kako da resi problem a ne raspravljati o tome da li nesto zna ili nezna.Ako pitanje nije jasno,treba mu reci da to pitanje pojasni i jasnije ga postavi.Pozzzz.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Imam igricu,koja je u Win Rar,formatu i nalazi se na dva diska.Bez problema otpakujem prvi zatim mi trazi da ubacim drugi i njega otpakuje normalno.Nakon toga mi trazi serijski broj,koji ubacim,i na "next" krene sa instalacijom.Kada zavrsi jedan deo instalacije,da bih nastavio dalje,trazimi da uradim up date .Kada se to zavrsi,umesto da pokrenem igricu,meni trazi da ubacim "disk".Gde li sam pogresio i da li je potreban neki screen?

Iz ovog tvog gore navedenog teksta se ne moze zakljuciti dosta stvari! Na primer,da li ti je winrar raspakovao sve u JEDAN ili VISE fajlova. :dntknw:

Citajuci pomenuti tekst ne moze neko da zakljuci koliki je tvoj nivo znanja o tome,nego SAMO ono sto napises...

Znaci,instalaciju igrice ne pocinjem preko" set up exe "nego trazim crack ili neki image fajl?
Iz toga sam ja zakljucio da ne znas mnogo o instalaciji igara,pa sam te pitao za daemon tools! Otuda mozda i ostala pitanja ljudi koji su hteli da pomognu,a ne znaju odakle da pocnu jer NISI rekao dosta stvari o tvom problemu... U ostalom 'ja odasvuda' ti je dao kratak i konkretan odgovor u poslednjem postu,pa ti razmisli... :thinking:

Natrag