Šta je novo?

Izbačen Milan Grahovac

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Izbačen Milan Grahovac

Prvi takmičar koji je izbačen iz kuće Velikog brata je Milan Grahovac. Gost večeri bila je Duškova žena koja je rekla da bi mužu rado lupila šamar!​

Glasovima gledalaca odlučeno je nominovani ukućani budu Milan Grahovac, Mila Stokić i Nikola Nasteski, a njihovi cimeri su odlučili da svojoj kući ode Milan. Inače ove sezone je uvedena i jedna novina, a to je da i nominovani takmičari mogu da glasaju.

6668_mare0085_af.jpg

- Nisam očekivao da budem izbačen. Ali ovo je najpravedniji sistem glasanja, iznenadio sam se. Ali, bože moj, moram prihvatiti poraz, rekao je on po izlasku iz kuće.
Beograd je posetila i Radojka, žena Duška Bogdanovića koja je rekla da svom mužu ne zamera što mu se sviđa Sara ali i da bi mu lupila šamar.
- U selu svi prate Velikog brata. Nisam ljubomorna zbog Soraje, samo bih Dušku poručila da može da gleda ali da bi mu bilo bolje da ne komentariše mnogo. U selu svi misle da je Sara lepa, a i za Duška kažu da je dobar. Volela bih da on ostane u kući do kraja jer ljudi vole da ga gledaju. Iznervirao me je kad je tražio da napusti šou, da sam mogla lupila bih mu šamar tad, rekla je Duletova žena.


pulsonline
 
Top