Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Iz muškog ugla: Ne, ne boje se vezivanja, nego...

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
#1
Iz muškog ugla: Ne, ne boje se vezivanja, nego...

Muškarci se plaše veza, fama je koja kruži o jačem polu, ali zapravo je njihov glavni strah da li će se promeniti i postati mlakonje...

735920_love-3189894-1920_fe3ec74ae54b4577d.jpg


Muškarci se plaše veza, fama je koja kruži o jačem polu, ali muškarci žele da razgovaraju, ma šta mi mislili o tome.

Njihova omiljena tema je seks, i to bi želeli da reše već na početku veze, samo ne znaju kako. Isto tako, njima nije važno šta njihova partnerka radi, ali ne zato što ih to ne zanima, nego zato što im je bitno ko je ona zapravo - kakva je osoba.

Takođe, muči ih činjenica što stalno primaju različite signale od žena koje jednostavno ne znaju kako da protumače, pa se boje da će uvek nešto pogrešno shvatiti i truditi se da zadovolje baš svaku želju svoje partnerke, što im ego ne dozvoljava govoreći da to rade - mlakonje.

I da, i oni misle da je suprotni pol zainteresovam samo za jednu stvar - novac, isto kao što žene misle da muškarci žele samo seks. Sve u svemu, dajte im malo prostora - i osvojili ste njihovo srce...

(B92/Vestionline)
 
Bora1961

Bora1961

#2
Sestro,
teorija ti pije vodu samo za lepe, pametne, nabildovane, istetovirane `muskarcine`.
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
#5
Nije. Ako se obraćaš meni, niti sam ti sestra, niti volim da čujem taj ton, niti sam napisala članak. Postavila sam izvor, odakle je preuzet.
Vidiš, postavila sam mnogo članaka sa kojima se nisam složila, jer ih ne postavljam zbog sebe, nego zbog drugih. A svi imamo pravo na mišljenje. Ako ti se ne dopada, molim lepo, kritikuj članak, a ne mene. Ja samo radim svoj posao.
Svako dobro ti želim :)
 

Top