Iz avanture je moguće izgraditi vezu

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Koliko je za uspeh emotivne veze važna intima, takođe je bitno da postoje još neki 'najmanji zajednički sadržioci'- razumevanje, podrška, zajednička interesovanja, itditditd- popunite ostatak po volji. Ako se dve osobe zainteresuju jedno za drugo, iz bilo kog razloga, na kakav god način- npr zajedničkih stavova na nekom forumu, u toku rada, (opet) itditditd, zašto bi najbolja fizička aktivnost na ovom svetu bila izuzetak?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mislim da je moguce...
Nadju se dvoje koji slicno misle..slicno osecaju..a posle utvrde da je nesto sto je pocelo kao obicna avantura preraslo u ozbiljnu vezu..a da nisu svesni ni jedno ni drugo da se to desilo.

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Mislim da je moguce...
Nadju se dvoje koji slicno misle..slicno osecaju..a posle utvrde da je nesto sto je pocelo kao obicna avantura preraslo u ozbiljnu vezu..a da nisu svesni ni jedno ni drugo da se to desilo.

Yap, a to je toliko zayebano, pogotovo ako si već u braku...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Yap, a to je toliko zayebano, pogotovo ako si već u braku...
To je vec nesto sasvim drugo..a opet slazem se da je jako nezgodno..
Naravno da je moguce samo sto je mnogo komplikovanije e sad pitanje je da li bi takva avantura prerasla u nesto vise ili bi se zavrsila i ostala samo mala avanturica jer je u igri daleko veci ..ulog..

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
To je vec nesto sasvim drugo..a opet slazem se da je jako nezgodno..
Naravno da je moguce samo sto je mnogo komplikovanije e sad pitanje je da li bi takva avantura prerasla u nesto vise ili bi se zavrsila i ostala samo mala avanturica jer je u igri daleko veci ..ulog..

Ne pričaj mi... Nažalost, apsolvirao sam temu...

Natrag